PC | Xbox One | X360 | PS3 | Akce

Letošní Call of Duty má na svědomí studio Sledgehammer

Šéf vydavatelského domu Activision včera prozradil, že se série Call of Duty přesouvá ze dvou na tříroční vývojový cyklus, což v zásadě znamená, že se každý rok dočkáme dílu od jiného studia.

Ke dvojici Treyarch a Infinity Ward se nově přidává studio Sledgehammer Games, které vyvíjí nejnovější díl, plánovaný na letošní rok. Právě letošní Call of Duty si jako první vychutná delší vývoj, což se doufejme projeví na výsledné kvalitě.

Sledgehammer v sérii naštěstí nejsou úplní nováčci, studio pomáhalo s vývojem Modern Warfare 3 od Infinity Ward a nějaké zkušenosti tedy má. Zbylá dvě studia se budou opět střídat, každé studio by tedy mělo dostat na vývoj svého dílu kolem tří let.

Tato změna dá našim vývojářům více času pro inovaci každého titulu,“ nechal se slyšet Eric Hirshberg z Activision. „Také nám dá více času na vývoj dodatečného obsahu pro DLC, které jsou nedílnou součástí série. Změna dá našim týmům více času na odladění hry a odstranění všech nedostatků, abychom zajistili ten nejlepší zážitek pro fanoušky.

Diskuze (3) Další článek: Alien: Isolation straší novými pohlednicemi z vesmírné lodi

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,