Letošní GamesCom bude pouze online, pořadatelé slibují pořádnou zábavu

Gamescom 2021 se bude odehrávat pouze na obrazovkách.

Letošní ročník veletrhu Gamescom se uskuteční pouze v online podobě. Rozhodnutí padlo po diskusi s partnery a vystavovateli. Příliš mnoho účinkujících by nebylo schopno se zapojit do fyzického konání Gamescomu, a tak se organizátoři nakonec rozhodli pro variantu, že tentokrát se bude vše odehrávat pouze prostřednictvím vysílání. 

Celá událost začíná 25. srpna a nabídne přepracovaný hub pro veškerý obsah z veletrhu. Můžeme prý čekat kompletně přepracované a výrazně vylepšené uživatelské rozhraní, které nás bude směrovat na veškeré streamy, informace o hrách či partnerech i rozvrhy toho, co se má zrovna dít. Aby pořadatelé své fanoušky co nejvíce zapojili do hry, rozhodli se také vytvořit komunitní kampaň "Gamescom Epix". Jejím prostřednictvím budou sledující plnit různé výzvy a na konci mohou získat i zatím nespecifikované ceny.

Gamescom 2021 se bude konat v období 26. - 27. srpna. Minulý rok se veletrhu podařilo dosáhnout více než sto milionů zhlédnutí od více než padesáti milionů unikátních uživatelů.

Váš názor Další článek: Týmová akce Back 4 Blood ukazuje v novém trailerů systém karet

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,