E3

Letošní výstava E3 je oficiálně zrušena, plánuje se online akce

Hned několik zdrojů tvrdí, že odpadne největší herní výstava na světě.

Aktualizace: A máme to černé na bílém. Letošní E3 je oficiálně zrušeno. V tuto chvíli se přemýšlí o potenciální náhradě v podobě online streamů a oznámení. O nich se dozvíme v dohledné době. 

Původní zpráva

V posledních hodinách jsme se mohli dočíst o spekulacích, že letošní ročník jednoho z největších videoherních veletrhů bude zrušen. Oficiální oznámení dostaneme prý do několika hodin a důvodem je jako ve všech ostatních případech obávaný koronavirus.

Na potvrzení od asociace ESA, která E3 organizuje, stále čekáme. Podle Bloombergu má ESA zjišťovat, co by partneři řekli na letní online verzi akce. Vydavatel Devolver Digital, který na veletrhu vždy něco kutí, na Twitter napsal, že by všichni měli zrušit své letenky na E3 a ubytování v Los Angeles.

Že se E3 neuskuteční se domnívá na Twitteru i novinář Mike Futter. Informaci mu prý potvrdila spousta důvěryhodných zdrojů a všichni by podle všeho měli přehodnotit své plány. Respektovaný web Ars Technica dokonce píše, že E3 už byla zrušena a oficiální informace dorazí v nejbližších hodinách.

I když ESA ujišťuje partnery, média a také návštěvníky, že se E3 skutečně konat bude,  v posledních dnech se ruší hned několik akcí. Stále častěji se také hráči ptají, zda tato mimořádná situace nějak ovlivní plánovaný nástup nové generace konzolí.cPodrobnosti budou doplněny.

Více informací již brzy.

Váš názor Další článek: V novém traileru na Doom Eternal si upravíte svého řezníka podle představ

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,