Lidé z Naughty Dog zakládají nové studio

Jedni ze zakladatelů tvůrčího studia Naughty Dog, jež stojí třebas v pozadí akční adventury Uncharted, opouští firmu, a začínají hezky od nuly s Monkey Gods. Studiem, které se podle všeho bude soustředit především na vývoj iPhone her (ačkoliv oficiální stránky hlásají rovněž snahu o průnik na konzolový trh), přičemž první z nich - Snood - bychom se měli dočkat již 1. června.

Důvody proč se Jason Rubin a Andy Gavin rozhodli opustit dnes již úspěšnou firmu Naughty Dog nejsou tak úplně jasné, avšak pevně věříme, že tato skutečnost nikterak neovlivní právě probíhající práce na pokračování v předchozím odstavci zmíněného Uncharted. Pro úplnost by se snad ještě hodilo dodat, že oba zmíněné "odpadlíky" doplní bývalý zaměstnanec HBO - Jason Kay.

Rubin se pak k celé záležitosti vyjádřil prostřednictvím oficiálních stránek nového studia: "Andy Gavin a já spolu pracujeme dobrých 25 let. Hry jsme začali dělat již v roce 1985, tehdy pro Apple, přičemž jsme v tom pokračovali prostřednictvím studia Naughty Dog, díky němuž jsme se mohli podílet na tvorbě Crashe Bandicoota, či Jaka a Daxtera."

Zdroj: Oficiální stránky

Váš názor Další článek: Killing Floor na Steamu

Témata článku: , , , , , , , , , ,