Life is Strange v prvních recenzích boduje

Dontnot Entertainment vydává první epizodu adventury Life is Strange a podle nejznámějších herních serverů se hra vydařila. Sice ne na výbornou, ale vydařila.

Zajímavá a epizodická adventura Life is Strange se konečně dostává mezi první majítele. Tedy alespoň její první epizoda, která již dnes vychází. Jak se ale titul líbil novinářům po celém světě? Podle posledních hodnocení se hra od studia Dontnod Entertainment povedla, přesvědčte se sami:

1422610146-lifeisstrange-screenshot-blackwell-lockers-embargo-30-01-20150.jpg 1422610146-lifeisstrange-screenshot-blackwell-rewind-embargo-30-01-20150.jpg 1422610147-lifeisstrange-screenshot-blackwell-classroom-embargo-30-01-20150.jpg
1422610147-lifeisstrange-screenshot-carpark2-embargo-30-01-20150.jpg 1422610147-lifeisstrange-screenshot-carpark-embargo-30-01-20150.jpg 1422610147-lifeisstrange-screenshot-chloeskitchen-embargo-30-01-20150.jpg
1422610147-lifeisstrange-screenshot-chloesroom-embargo-30-01-20150.jpg 1422610147-lifeisstrange-screenshot-maxsdorm2-embargo-30-01-20150.jpg 1422610147-lifeisstrange-screenshot-maxsdorm-embargo-30-01-20150.jpg
1422610147-lifeisstrange-screenshot-nightmare-embargo-30-01-20150.jpg 1422610147-lifeisstrange-screenshot-victoriasroom-embargo-30-01-20150.jpg 1422610149-lifeisstrange-screenshot-chloeshouse-embargo-30-01-20150.jpg

Diskuze (1) Další článek: Dying Light si ve světových recenzích nevede špatně

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,



Sex manželských párů? Jen výjimečně. Ložnice ovládnou roboti s umělou inteligencí

Sex manželských párů? Jen výjimečně. Ložnice ovládnou roboti s umělou inteligencí

** Sex manželských párů jen při zvláštních příležitostech. ** Ložnice ovládnou sexuální roboti s umělou inteligencí. ** I to je jeden ze závěrů Mezinárodní robotické konference.

Filip KůželJiří Liebreich
RobotiSexUmělá inteligence
Webové mapy nám děsně lžou. Skutečnost vypadá úplně jinak a řekneme vám proč

Webové mapy nám děsně lžou. Skutečnost vypadá úplně jinak a řekneme vám proč

** Na většině map vypadá Rusko větší než ve skutečnosti ** A co teprve takové Grónsko, které je reálně 14× menší než Afrika ** Za vše může kartografická projekce a její historický vývoj

Jakub Čížek
MapyHistorie
Izraelský obrněnec ROBUST autonomně bojuje proti pěchotě i tankům

Izraelský obrněnec ROBUST autonomně bojuje proti pěchotě i tankům

** Izraelský zbrojní gigant Elbit Systems nedávno představil střední obrněné vozidlo ROBUST ** To je určeno pro pokročilý autonomní boj proti pěchotě i obrněným vozidlům ** Nový obrněnec by měl operovat s vysokou mírou autonomie, za každého počasí a prakticky v každém terénu

Stanislav Mihulka
IzraelVojenstvíRoboti
Našli jsme sondu z vodíkového balónu německých ozbrojených sil. Podobné dopadají na Česko každý den

Našli jsme sondu z vodíkového balónu německých ozbrojených sil. Podobné dopadají na Česko každý den

** Česko nekřižují pouze dopravní a nákladní letouny ** Každý den můžete na nebi potkat také hromadu radiosond ** Dnes se podíváme na jednu, která k nám doputovala až z Německa

Jakub Čížek
BastleníMeteorologie
Prohlédněte si 1600 ruských základen na detailní družicové mapě. Rezavějící Kuzněcov, Moskva i raketoplán Bajkal

Prohlédněte si 1600 ruských základen na detailní družicové mapě. Rezavějící Kuzněcov, Moskva i raketoplán Bajkal

** Google má kvalitní družicové snímky Ruska ** Najdete na nich i tu poslední ruskou vojenskou základnu ** Nadšenci jich lokalizovali už okolo 1 600

Jakub Čížek
RuskoArmádaMapy
Jak poznat, že máte možná hacknutý telefon? Toto je devět symptomů, které můžete pozorovat

Jak poznat, že máte možná hacknutý telefon? Toto je devět symptomů, které můžete pozorovat

** Jak poznat, že je váš smartphone hacknutý? ** Hledejte známky po nestandardním chování telefonu ** Stačí když telefon vydrží méně nebo topí i v klidovém režimu...

Martin Chroust
Jak...Malware