Life is Strange v prvních recenzích boduje

Dontnot Entertainment vydává první epizodu adventury Life is Strange a podle nejznámějších herních serverů se hra vydařila. Sice ne na výbornou, ale vydařila.

Zajímavá a epizodická adventura Life is Strange se konečně dostává mezi první majítele. Tedy alespoň její první epizoda, která již dnes vychází. Jak se ale titul líbil novinářům po celém světě? Podle posledních hodnocení se hra od studia Dontnod Entertainment povedla, přesvědčte se sami:

1422610146-lifeisstrange-screenshot-blackwell-lockers-embargo-30-01-20150.jpg 1422610146-lifeisstrange-screenshot-blackwell-rewind-embargo-30-01-20150.jpg 1422610147-lifeisstrange-screenshot-blackwell-classroom-embargo-30-01-20150.jpg
1422610147-lifeisstrange-screenshot-carpark2-embargo-30-01-20150.jpg 1422610147-lifeisstrange-screenshot-carpark-embargo-30-01-20150.jpg 1422610147-lifeisstrange-screenshot-chloeskitchen-embargo-30-01-20150.jpg
1422610147-lifeisstrange-screenshot-chloesroom-embargo-30-01-20150.jpg 1422610147-lifeisstrange-screenshot-maxsdorm2-embargo-30-01-20150.jpg 1422610147-lifeisstrange-screenshot-maxsdorm-embargo-30-01-20150.jpg
1422610147-lifeisstrange-screenshot-nightmare-embargo-30-01-20150.jpg 1422610147-lifeisstrange-screenshot-victoriasroom-embargo-30-01-20150.jpg 1422610149-lifeisstrange-screenshot-chloeshouse-embargo-30-01-20150.jpg

Podívejte se na úvodních 20 minut z tajemné adventury Life is Strange

Podívejte se na úvodních 20 minut z tajemné adventury Life is Strange

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY

Hráči kouzlí s fotorežimem v God of War, výsledkem jsou nádherné obrázky

Hráči kouzlí s fotorežimem v God of Wa…

God of War je jednou z nejlépe vypadajících her současnosti a fotorežim je toho jasným důkazem.

16.  5.  2018 | | 2 N/A
Call of Duty: Black Ops 4 je novým dílem série, co boří zažité standardy

Call of Duty: Black Ops 4 je novým díl…

Prvotní představení máme za sebou, teď přišel čas na nášup videí a obrázků z očekávané akce.

18.  5.  2018 | | 8 N/A
Herní agenda: co si zahrát v květnu?

Herní agenda: co si zahrát v květnu?

Pomalými krůčky se k nám dostává léto a s ním i období sucha. Květnový line-up tomu ale rozhodně neodpovídá.

11.  5.  2018 |
Playstation 4 je na konci svého životního cyklu, říká šéf konzolové divize

Playstation 4 je na konci svého životn…

Konzole PS4 už se pomalu blíží konci cesty a za rohem začíná vykukovat další generace.

22.  5.  2018 | | 17 N/A
E3 2018: drby a klepy aneb co čekat na největším herním veletrhu

E3 2018: drby a klepy aneb co čekat na…

Letošní E3 bude velké. A bude stát za to.

21.  5.  2018 | | 7 N/A
Marvel v herním průmyslu: nastává zlom po vzoru filmů?

Marvel v herním průmyslu: nastává zlom…

Jednomu ze dvou největších komiksových vydavatelství světa se to v poslední době daří jak na poli komiksů, tak na filmovém plátně. Co se ale týče produkce počítačových her, nikdy na tom nebylo extra dobře. To se ale možná v blízké budoucnosti změní a my si tak užijete s našimi oblíbenými superhrdiny a záporáky také nějaké pořádné herní dobrodružství.

20.  5.  2018 | | 2 N/A
Zaklínač: Dobrodružná hra - obuj si boty železné (recenze)

Zaklínač: Dobrodružná hra - obuj si bo…

Dohráli jste všechny tři díly videoherního Zaklínače a ságu i s povídkami znáte stránku po stránce? Pak je na čase vyzkoušet deskovou hru Zaklínač: Dobrodružná hra, která vás přenese do zaklínačského světa plného strig, graveinů, ghúlů a dalších starých známých.

22.  5.  2018 | | 8 N/A
State of Decay 2: už jsou tady zase (recenze)

State of Decay 2: už jsou tady zase (r…

Další zombie apokalypsa je tu, jste na ni připraveni?

21.  5.  2018 | | 1 N/A