Life is Strange v prvních recenzích boduje

vytisknout velikost písma
Dontnot Entertainment vydává první epizodu adventury Life is Strange a podle nejznámějších herních serverů se hra vydařila. Sice ne na výbornou, ale vydařila.

Zajímavá a epizodická adventura Life is Strange se konečně dostává mezi první majítele. Tedy alespoň její první epizoda, která již dnes vychází. Jak se ale titul líbil novinářům po celém světě? Podle posledních hodnocení se hra od studia Dontnod Entertainment povedla, přesvědčte se sami:

1422610146-lifeisstrange-screenshot-blackwell-lockers-embargo-30-01-20150.jpg 1422610146-lifeisstrange-screenshot-blackwell-rewind-embargo-30-01-20150.jpg 1422610147-lifeisstrange-screenshot-blackwell-classroom-embargo-30-01-20150.jpg
1422610147-lifeisstrange-screenshot-carpark2-embargo-30-01-20150.jpg 1422610147-lifeisstrange-screenshot-carpark-embargo-30-01-20150.jpg 1422610147-lifeisstrange-screenshot-chloeskitchen-embargo-30-01-20150.jpg
1422610147-lifeisstrange-screenshot-chloesroom-embargo-30-01-20150.jpg 1422610147-lifeisstrange-screenshot-maxsdorm2-embargo-30-01-20150.jpg 1422610147-lifeisstrange-screenshot-maxsdorm-embargo-30-01-20150.jpg
1422610147-lifeisstrange-screenshot-nightmare-embargo-30-01-20150.jpg 1422610147-lifeisstrange-screenshot-victoriasroom-embargo-30-01-20150.jpg 1422610149-lifeisstrange-screenshot-chloeshouse-embargo-30-01-20150.jpg

PC | PS4 | Xbox One | PS3 | X360 | Video | Adventury

Podívejte se na úvodních 20 minut z tajemné adventury Life is Strange

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY

9 českých adventur, které si musíte zahrát ještě dnes

9 českých adventur, které si musíte za…

I když by se zdálo, že na české herní scéně nevzniká moc her, rozhodně tomu tak není. A protože spousta nových čtenářů už nepamatuje tuto slávu, chtěl bych ji v tomto článku připomenout.

21.  5.  2017 | | 5 N/A
Graficky vymazlený Skyrim s desítkami modifikací stále nemá konkurenci

Graficky vymazlený Skyrim s desítkami …

Prozatím poslední plnohodnotný díl ze série The Elder Scrolls už je venku mnoho let, a přitom stále dokáže uhranout.

12.  5.  2017 | | 2 N/A
9 nejlepších her, pro které nepotřebujete peněženku

9 nejlepších her, pro které nepotřebuj…

Máte rádi hraní a máte hluboko do kapsy? Nevadí, přinášíme vám výběr toho nejlepšího, co si lze napříč platformami zahrát zdarma.

24.  5.  2017 | | 17 N/A
Fanoušci Minecraftu postavili fiktivní město, ve kterém budete chtít žít

Fanoušci Minecraftu postavili fiktivní…

Minecraft nabízí nekonečné možnosti. A týká se to i fiktivních měst, která často předčí ta reálná.

22.  5.  2017 | | 6 N/A
Hráči v Horizonu fotí umělecká díla: máme ta nejlepší (galerie)

Hráči v Horizonu fotí umělecká díla: m…

Horizon je jednou z nejhezčích her současnosti a nový foto mód je toho jasným důkazem.

15.  5.  2017 | | 3 N/A
V GTA 5 už jezdí i umělá inteligence, sledujte ji v přímém přenosu

V GTA 5 už jezdí i umělá inteligence, …

GTA si rád zahraje kdekdo a nyní to vypadá, že zkouší řízení i počítač.

25.  5.  2017 | | 9 N/A
Sci-fi epos Destiny 2 se odhaluje: obří galerie, trailery a první detaily

Sci-fi epos Destiny 2 se odhaluje: obř…

Bungie slibuje, že pokračování sci-fi MMO Destiny bude o řád lepší, než jednička. A z toho, co jsme měli možnost vidět bychom tomu i chtěli věřit.

19.  5.  2017 | | 3 N/A
The Surge: hra, kterou budete milovat i nenávidět (recenze)

The Surge: hra, kterou budete milovat …

Dlouho očekávané hardcore akční RPG The Surge je konečně na světě. Jak moc naplnila silná slova svých tvůrců a naděje hráčské komunity?

16.  5.  2017 |