Littlest Pet Shop ve virtuálním světě

Značka Littlest Pet Shop je u malých capartů vcelku populární, o čemž svědčí i bezpočet krabic s těmito hračkami v regálech všemožných obchodů v naší republice. Jestliže by to vašim/dětem/sourozencům/kamarádům/bratrancům/sestřenicím/já-nevím-komu-ještě nestačilo, můžete jim koupit připravovaný titul, kde si zábavu s malými plastovými zvířátky užijí ve virtuálním světě. Stačí jen vlastnit stolní počítač, případně konzole NDS nebo Wii.

Přestože je titul zaměřen spíše pro dívky, nikde není psáno, že si v něm na své přijdou i příslušníci mužského pokolení. Zpočátku budete moci mít maximálně tři mazlíčky, nicméně to je pro začátek víc než dost. Starání se o zvířátka je docela těžké, protože je nejprve musíte ochočit a následně plnit jejich tužby. Samozřejmě si užijete také spoustu nakupování – pokud si našetříte dostatek peněž, můžete své miláčky oblékat do těch nejluxusnějších obleků a módních doplňků. Nedílnou součástí je také objevování nových světů. Například v Zimním světě na vás čekají závěje bílého sněhu, zatímco v džungli je velká horská dráha, kterou ocení všichni chlupáči.

Postupným hraní miniher a řešením logických hádanek se vám odemknou nové druhy mazlíčků, a tak si lze založit hotovou farmu. Navíc, v případě verze pro Nintenda DS je možné zahrát si multiplayer až se čtyřmi dalšími hráči a udělat tak zvířecí párty. Majitelé PC a Wii dočkají se dočkají jen singleplayeru, avšak smutnit rozhodně nemusí. V povedeném grafickém kabátku získají dobrou zábavu, navíc kompletně lokalizovanou do českého jazyka. Tedy, jestli je podobný typ her baví.

 

s34142_pc_1.jpg s34142_pc_2.jpg
s34142_pc_3.jpg

 

Zdroj: Worthplaying

 

Dostupné pro: PC, Wii, 3DS
Žánr: Simulátory
Výrobce: Pileated Pictures
Váš názor Další článek: Motorstorm: Pacific Rift vyjde dřív

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,