Logitech představil nový herní headset. Je extrémně lehký a ekologický

Logitech vyrukoval se zbrusu novým bezdrátovým headsetem, který na hlavě ani neucítíte.

Herní značka Logitech G dnes představila nový, mimořádně lehký bezdrátový herní headset Logitech G435 LIGHTSPEED, který umožňuje hrát hry, poslouchat hudbu nebo komunikovat s přáteli na různých platformách. Vyrábí se ve třech nových barevných kombinacích, abyste si mohli vybrat podle svého stylu.

Nový headset bude dostupný v České republice u všech distributorů v průběhu září za doporučenou maloobchodní cenu 1 990 Kč. „G435 je nejlehčí herní headset, jaký jsme kdy vyrobili,“ říká Ujesh Desai, generální ředitel společnosti Logitech G. „Kromě snížení hmotnosti jsme přidali řadu dalších vylepšení, včetně zcela nových směrových mikrofonů a dvou bezdrátových technologií, a dokázali jsme z ní udělat náš dosud nejudržitelnější produkt tohoto typu."

G435 BACK Blue-small.jpgG435 Black BOB-small.jpgG435 White BOB-small.jpg

Headset G435 váží pouze 165 gramů, a je tedy dostatečně lehký a pohodlný k celodennímu nošení. Svým tvarem dobře padne většině lidí, optimální je však na menší velikosti hlavy. Nechybí označení pravé a levé strany v Braillově písmu, aby zrakově postižení snadno poznali, která strana je která. Disponuje i volitelným omezovačem hlasitosti.

Poznávacím znamením sluchátek je udržitelnost, kterou dokazuje certifikát CarbonNeutral, což znamená, že společnost financuje procesy certifikované kompenzace uhlíku, aby vynulovali emise oxidu uhličitého související s tímto výrobkem. Z celkového množství plastových dílů je jich minimálně 22 % vyrobeno z recyklovaného plastu a papírový obal pochází z lesů s certifikací FSC. 

jiri-johanides1.png

Kombinace herní 2,4GHz bezdrátové technologie LIGHTSPEED a Bluetooth s nízkým zpožděním vám dává svobodu volby bezdrátového připojení k počítači, systému PlayStation, telefonu a dalším zařízením. Připojení přes Bluetooth s nízkým zpožděním zajišťuje rychlejší přenos zvuku než u standardního Bluetooth připojení. Sluchátka se 40mm akustickými měniči mají bohatý zvuk, který vás vtáhne do hry. Dvojice vylepšených směrových mikrofonů umožnila odstranit raménko mikrofonu, zesílit hlas a zároveň snížit šum na pozadí, takže budete znít, jako byste byli ve stejné místnosti jako vaši přátelé.

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: Nintendo Switch konečně podporuje připojení sluchátek přes bluetooth

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,