Lorgar se svým herním příslušenstvím přichází na český trh. Nová značka se zaměřuje na pokročilé hráče

Za poslední generace se objevila spousta výrobců hardwaru, kteří jsou synonymem pro kvalitu. Letos se mezi ně pokusí dostat nová značka Lorgar. V nabídce má vše, co hráč potřebuje ke svému PC - myši, klávesnice, sluchátka, podložky pod myš, ovladače, webkamery, mikrofony i židle a stoly. Jejich první kousky by k nám měly dorazit během první poloviny letošního roku. 

Zaměření na hráče je jasné. V tiskové zprávě výrobce uvádí, že hlavní cílovkou mají být "advanced gamers". Čím ale konkrétně má tenhle typ hráčů zaujmout, jsme se ale zatím nedočetli. RGB podsvícení na každém výrobku na to určitě stačit nebude vzhledem k tomu, že tuhle vlastnost má většina příslušenství od konkurence. 

Hardware od Lorgar by měl nabídnout výbornou ergonomii a hi-end technologie. Opět bez konkrétního příkladu. Jejich zprovoznění bude velmi jednoduché, což se od tohoto typu hardwaru v dnešní době už očekává. Dál si jejich produkty budete moci nastavovat v softwaru Lorgar WP Gameware. Tady je velmi důležité, aby byl dobře udělaný a fungoval bez problému. Konkurence má v tomhle ohledu stále podstatné nedostatky.

Zdroj: TZ

Diskuze (2) Další článek: Testujeme PlayStation VR2. Ideální vstupní bod do virtuální reality kazí jen pár nedostatků

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,