LOTR Online se dočká datadisku

Titul Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar ještě oficiálně nevstoupil na trh a herní servery se už předhánějí v superlativech a pění ód na tento ambiciózní projekt. Přece jen předělat celou Středozemi do elektronické podoby není úkol nikterak lehký, avšak pokud se tvůrcům z Turbine Studios podařilo splnit vše co naslibovali a o čem jsme si mohli přečíst, čeká nás MMORPG, které rozhodně nezapadne. O tom ostatně svědčí i fakt, že zmiňované vývojářské studio již plánuje první rozšíření, které by se k hráčům mělo dostat už v červnu a zadarmo!

  

Add-on ponese podtitul Shores of Evendim a dovolí zájemcům ponořit se hlouběji do příběhu, který stvořil J.R.R. Tolkien. Coby zástupci Společenstva se tak vydáváte do nové lokace jménem Evendim, kde se pokusíte nalézt tajemný drahokam, jenž patří do jílce meče mečů - Narsilu. Jak se dá očekávat o zmíněném šperku ví i temný pán Sauron, díky čemuž začíná závod s časem, který musíte bezpodmínečně vyhrát.

Cestu za vzácným kamenem vám zkříží na devět nových monster a 60 unikátních questů. Odměnou za dobře odvedenou práci vám ovšem bude rozšíření hudebního doprovodu, který hra obsahuje, možnost účastnit se bitvy o Helegrod, či se odít do speciálního brnění.

Související informace (The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar - Shores of Evendim):
Platforma: PC
Žánr: MMORPG
Výrobce: Turbine Studios (
http://www.turbinegames.com/)
Vydavatel: Codemasters (
http://www.codemasters.com/)
Homepage hry:
http://www.lotro.com/
Předpokládané datum vydání: červen 2007

Zdroj: Oficiální stránky

Váš názor Další článek: Nový Tomb Raider se objeví v květnu

Témata článku: , , , ,