Lula 3D – návrat erotického impéria

Lula, nejznámější tanečnice, striptérka, modelka a přiznejme si i prostitutka se brzy dočká třetího dílu svého virtuálního příběhu. O čem Lula 3D bude? Jakou roli v něm bude hrát známá "hrdinka" z předchozích dílů? Jak dopadl její "facelifting" do 3D? Dozvíte se v dnešní novince, ve které nechybějí ani čerstvé screenshoty ze hry.

Her s erotickou tématikou se na internetu vyskytuje spousta. Zvláště v oblasti freewaru se to samými pokery, kostkami a další tunou jednoduchých hříček s lehce oděnými krasavicemi, které není až zas takový problém zbavit i toho minima šatstva, jež jim ještě zbylo. Když se však budeme bavit o opravdové Hře s velkým H, tak mě popravdě řečeno napadá jen jedna - Lula: Sexy Empire.

  
Takhle vypadala Lula dříve

Trocha nostalgie

Pravda, nejednalo se o žádnou prvotřídní pecku, ale i tak Lula strčila zbylé své konkurentky s přehledem do kapsy. Hra byla zajímavou kombinací adventury a strategie. Nejdříve jste museli v roli celostátně hledaného lupiče s pomocí Luly získat novou identitu a pak (opět s pomocí této přírodou obdařené dívčiny) založit prosperující filmové studio s orientací na tituly, které se v nabídce televizních stanic vyskytují převážně až po 22. hodině. Třetí část hry se pak zaobírala vládnutím celého erotického impéria ve Spojených Státech.

  
Toto asi ti unesení herci nebudou :-)

  
Všude samej bordel...* ... jen tady je pěkně uklizeno :-)

Lula: Sexy Empire vzbudila mezi hráči celkem slušný ohlas, a tak není divu, že se brzy dostalo na druhý díl. Bohužel ten zdaleka kvalit svého předchůdce nedosáhl, takže o něm raději taktně pomlčíme a podíváme se na to, jestli se německým vývojářům, pod které licence na hru přešla, podaří navázat na první díl.

Co to bude?

Lula 3D se naproti tomu prezentuje pouze jako čistokrevná adventura. Lula, známá to producentka filmů z minulých dílů, se dostane do vážných problémů. Těsně před natáčením jejího dalšího filmového trháku jsou její tři nejlepší herci uneseni. Jediným vodítkem po stopách únosců je nahrávka jedné bezpečnostní kamery, která ukazuje maskované postavy plížící se parkem a následně ujíždějící v černé dodávce. Lula samozřejmě není obyčejným multimilionářem, který by si na pátrání najal soukromého detektiva, ale startuje svou Corvettu a vyráží pátrat po svých umělcích na vlastní pěst. Tolik oficiální stránky hry.

Pár dalších předností hry

Pokud bychom se měli držet tiskové zprávy, jednou z předností hry bude jednoduché a intuitivní ovládání pomocí myši. Další devizy Luly 3D už se týkají pouze technického zpracování, a to zejména grafiky. No nevím, dnes už se nikdo z počtu polygonů na osobu na zadek úžasem nesedá, ale pokud by vás to zajímalo, tak ve hře bude každá postava zpracována až 5.000 polygony, díky kterým mají lidé "více realistické pohyby". Scény pak budou zpracovány až rovnými sto tisíci polygony, ať už to znamená cokoliv (neboť já si takovou spoustu objektů bohužel představit nedokážu;-). 

  
Já bych být jí do parku sám nechodil * Myslíte, že ve hře bude i David Beckham?

  
Pěkný pokojík... * ...ale doma je doma

Autoři si údajně také pohráli se světelnými efekty, takže se můžete těšit na romantickou atmosféru u  hořícího táboráčku a podobné vymoženosti. Stejně tak se zlepší textury, animace a spousta dalších "důležitých věcí".

Co to udělali s Lulou?!

Víc informací bohužel o hře nemáme. Krom jediného - data vydání. To je zatím oznámeno na druhou polovinu tohoto roku, někdy okolo října, možná listopadu. Teď se můžeme jen dohadovat, jaká hra nakonec z tohoto známého názvu a výše uvedených skutečností vznikne, ale neubráním se jediné poznámce: "Co to udělali s Lulou?!" Jestli toto má být sexsymbol, tak hranatá škodovka stopětadvacítka je ideálem mezi auty co se týká designu. Nevím jak vy, ale já doufám, že výsledná Lula do vydání projde určitou plastickou operací. A doufám, že úspěšnou.;-) Uvidíme na podzim.

Související informace (Lula 3D)

Homepage (zatím nefunkční): www.lula3d.com
Datum vydání: říjen 2003
Vydavatel i distributor: CDV (www.cdv.de)

Váš názor Další článek: CD Projekt zahájil práce na překladu RPG Lionheart

Témata článku: , , ,