Mafia: Definitive Edition odložena. Záběry z hraní ale uvidíme už za pár týdnů

Tak se spekulace zase jednou staly pravdou. Poté, co byla bez důvodu zrušena gameplay ukázka předělané Mafie přichází odklad vydání.

Nebudeme si nic nalhávat, odklad remaku Mafie se dal očekávat. Hra měla původně vyjít už příští měsíc, přitom jsme z ní kromě minutového traileru neviděli vůbec nic. Definitivní edice Mafie se sice měla ukázat v rámci akce pořádanou IGN na začátku června, ale na poslední chvíli z programu zmizela a studio Hangar 13 k tomu neudalo žádný důvod. 

Nové datum vydání tedy spadá na 25. září. Tato informace na veřejnost nejdříve unikla skrz oficiální webové stánky hry. Nemuseli jsme dlouho čekat a máme tady zprávu od vývojářského týmu. Odklad je zdůvodněn globální pandemií koronaviru. Tvůrci tedy chtějí na dotažení všech věcí více času, aby neohrozili kvalitu finálního produktu.

Máme pro vás ale i dobré zprávy. Záběry z hraní uvidíme už za pár týdnů, konkrétně 22. července. V přiloženém tweetu se můžete podívat na novou patnáctivteřinovou ochutnávku. Ukázkou nás bude provázet Haden Blackmen, prezident studia Hangar 13.

6d23aab1-aea0-4f31-8ac1-9d626aa570b1
Váš názor Další článek: Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning má datum vydání, sběratelka nechybí

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,