Mafia III dostane placené i bezplatné datadisky, hra se nafoukne o nové možnosti

Z akce PAX West v americkém Seattlu se sype jedna novinka za druhou. Několik nových informací poodhalila i studia 2K Games a Hangar 13 o třetím pokračování v Čechách obzvlášť oblíbené akce s otevřeným světem Mafia. Máme nové informace o připravovaných datadiscích.

V plánu jsou placená i bezplatná DLC. Bezplatná dostane automaticky každý, který si hru zakoupí, nejsou omezena pouze na předobjednání. Jedním z těchto DLC bude možnost měnit postavám oblečení.

Třicet dní po vydání hry bude následovat balíček s názvem Judge, Jury and Executioner, který nabídne řadu nových zbraní. K mání bude také DLC přidávající více možností na úpravu vozidel a nové závody, skrze které můžete vydělávat peníze. Vývojáři zároveň slibují, že to není vše, v plánu je ještě více bezplatného obsahu.

4.jpg1.jpg2.jpg3.jpg

Co se týče placených datadisků, ty budou příběhové. Očekává se jich několik, ale studia odhalila zatím jen tři. Jedním bude DLC jménem Faster, Baby!, které donutí Lincolna spojit své síly s Roxy Laveau. Společně se budou snažit sesadit podlého šerifa terorizujícího občanské aktivisty.

Druhý datadisk se jmenuje Stones Unturned a opět donutí Lincolna spojit své síly s druhým člověkem. Tentokrát to bude CIA agent John Donovan a budou se snažit odhalit neplechy ve Vietnamu. Třetí Sign of Times se bude věnovat záhadnému náboženskému kultu v Novém Bordeaux. 

Mafia III vychází 7. října 2016. 

Bude vás také zajímat:

Diskuze (5) Další článek: První příběhový datadisk k Deus Ex: Mankind Divided vyjde na konci září

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,