Mafia získala ocenění The Best of Invex

Praha, 14. října 2002 – Zástupci společnosti CENEGA Czech s.r.o. a Illusion Softworks převzali dne 8.října 2002 ocenění The Best of INVEX za hru MAFIA.  Předávání proběhlo v presscentru pavilónu E v areálu BVV a.s. Ocenění převzali Jaroslav Uher, Marketing Manager společnosti CENEGA Czech a Tomáš Hřebíček, Team Leader projektu MAFIA společnosti Illusion Softworks.

O soutěži:

Letos proběhl již třetí ročník soutěže The Best of INVEX, která si klade za cíl propagaci zajímavých a inovativních výrobků, služeb a technologií, které jsou vystavovány jako exponáty na veletrhu INVEX 2002. Soutěž vyhlašují významná vydavatelství z oboru ICT a spotřební elektroniky, které mají sídlo v České republice. Porotu soutěže tvoří zástupci médií nominovaných zúčastněnými vydavatelstvími.

Organizátory této soutěže jsou:

Computer Press, IDG CZ, Vogel Publishing, Trade & Leisure Publishing

Pozoruhodnou skutečností je, že MAFIA je první oceněnou počítačovou hrou v historii této soutěže. Tuto událost můžeme bezpochyby označovat za průlomovou a je jasným důkazem toho, že počítačové hry se stávají nedělitelnou součástí informačních a komunikačních technologií i v očích odborné, „nehráčské“ veřejnosti.

Zdroj: tisková zpráva

Předávání ocenění The Best of Invex 2002 Předávání ocenění The Best of Invex 2002 Předávání ocenění The Best of Invex 2002 Předávání ocenění The Best of Invex 2002 Předávání ocenění The Best of Invex 2002 Předávání ocenění The Best of Invex 2002 Předávání ocenění The Best of Invex 2002 Předávání ocenění The Best of Invex 2002

Diskuze (3) Další článek: Prehistorik 1 & 2: víc než jen klasika

Témata článku: , , , , , , , , ,