Majitelé PS Plus dostanou v srpnu zdarma Mafii III a Dead By Daylight

Na hry zdarma pro členy PS Plus si netradičně počkáme o týden déle, ale trpělivost se v tomto případě rozhodně vyplatila.

Sony představilo svůj line-up her zdarma pro členy PS Plus a je nutné podotknout, že to budou opravdu chuťovky. O týden dříve představil Xbox nabušenou sestavu her zdarma v čele s For Honor. Majitelé konkurence ale určitě nemusejí zoufat.

V čele srpnového seznamu her je Mafia III, ve které se vžijete do kůže Lincolna Claye. Veterána z Vietnamu, jehož rodina se dostala do křížku z italskou mafií. Lincoln se vydává na krvavou cestu za pomstou, ve které mu budou pomáhat také mocní spojenci.

Ani druhá hra ze seznamu není žádným druhořadým titulem. Zdarma si budete moci stáhnout Dead By Daylight. V téhle hororovce si můžete zahrát za sériového vraha, který se snaží ostatní hráče jednoho po druhém zlikvidovat ne zrovna humánními způsoby, nebo právě za jednoho z "lovených". V takovém případě bude vaším úkolem uniknout vraždícímu hráči a přežít.

Ani tituly pro PS3 potom nejsou vůbec k zahození. K dispozici dostanete akční RPG Bound By Flame a akční krvavou střílečku Serious Sam 3: BFE. Pokud patříte mezi majitele handheldu PS Vita, dostanete Draw Slasher Space Hulk.

Za normálních okolností by to bylo vše, ale Sony navíc přidává ještě tituly pro PS VR  a PlayLink. Ve virtuální realitě si tak zdarma můžete vychutnat horor Here They Lie. A s partičkou spřízněných hráčů můžete poměřit, jak vypracované máte mozky díky Knowledge is Power. Kvízové hře, o které jsme nedávno psali. Pozitivem určitě je, že ji dostanete kompletně v češtině, a to včetně dabingu.

Co říkáte na letní nadílku od Sony?

Diskuze (1) Další článek: Sci-fi dobrodružství Planet Alpha si zahrajeme začátkem září

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,