Malí čarodějové z Magic Academy

Jestliže jste si oblíbili mladého kouzelníka Harryho Pottera, je docela možné, že se vám zalíbí i připravovaný počin z japonské stáje Konami, jménem Little Magician's Magic Adventure. Podíváte se zde za zdi jisté magické školy, kde se díky mnoha dobrodružstvím a hodinám magie naučíte kouzlit na té největší úrovni. Nuže, popadněte hůlku, nasaďte klobouk a zapněte NDSko!

Váš virtuální domov, Magic Academy, ovšem nebude jen tak ledasjaké místo. Budete se moci zapojit do rušného života kolem, v němž si každý ze studentů utváří svůj vlastní příběh. Budování vztahů s ostatními byste neměli brát na lehkou váhu, protože se z vašich přátel stanou postupem času nepostradatelní společníci. Zažijete s nimi mnohá dobrodružství, v nichž vám půjde doslova o krk a právě tady plně zužitkujete své schopnosti. Ovšem stejně jako ve skutečném životě, i zde se musíte pilně věnovat studiu. Nestačí jen dávat pozor na hodinách, po určitém čase navíc dostanete test na ověření vašich znalostí a dovedností.

LittleMagiciansMagicAdventure_15.jpgLittleMagiciansMagicAdventure_16.jpg

Nicméně dojde i na různé kratochvíle jako je třeba vybírání oblečené své postavičky, nábytku a mnoho dalšího (dočkáte se kolem 1 500 druhů věcí). Kromě umělou inteligencí řízených studentů se můžete setkat i s živými oponenty, a to přes Wi-Fi. Jestliže se už nemůžete dočkat na čarodějný život plný dobrodužných výprav a zasvěcování do tajů magie, zaškrtněte si v kalendáři únor příštího roku, což je datum, kdy má Little Magician's Magic Adventure vyjít na NDS.

LittleMagiciansMagicAdventure_02.jpgLittleMagiciansMagicAdventure_04.jpg
LittleMagiciansMagicAdventure_06.jpg LittleMagiciansMagicAdventure_13.jpg
LittleMagiciansMagicAdventure_17.jpgLittleMagiciansMagicAdventure_18.jpg

 

Zdroj: Worthplaying

 

 

Dostupné pro: 3DS
Žánr: Adventury, RPG | Akční adventura s RPG prvky
Výrobce: Konami
Váš názor Další článek: Nová mega: Nejen nejlepší videa

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,