Máme obrázky PS3! Anebo jsou to jen další fámy?

Již jednou jsme v našich novinkách spekulovali o vzhledu připravované konzole PS3. Mezi tyto "zaručené" informace nyní přibylo několik dalších. Konkrétně se jedná o tři obrázky, na nichž by měla být konzole vyfocena se vší parádou. Jako vždy ale jde s největší pravděpodobností jen o spekulace fanoušků, neboť si Sony hlídá PS3 jako oko v hlavě a nechce o něm do světa vypustit mnoho informací. K věrohodnosti obrázkům nepřidává ani to, že na jednom z nich je dokonce logo Sony.

   
Bude PS3 vypadat opravdu takto?

Doupě komentuje: Musím se přiznat k tomu, že kdyby PS3 skutečně vypadalo tak, jak ukazují výše umístěné obrázky, asi bych o koupi dlouze přemýšlel. Na prvním místě má být především lákavý vnější design, co je vývojářům platné, že má jejich výtvor pětinásobně větší výkon než konkurence, když se nikomu na pultech obchodů nebude líbit? Tento design připomíná spíše obal na dalekohled, konzoli třetí generace nikoliv...

  
Před dvěma měsící se pro změnu spekulovalo o tomto vzhledu...

Opět ale připomínám, že jde pouze o neoficiální obrázky (navíc ještě z velmi pochybných zdrojů) takže se asi nemáme čeho obávat. Co si myslíte vy - jsou to pravé obrázky, nebo další výplody fantazie nějakých nedočkavců? Já volím zaručenou metodu: vyčkám na E3, kdy by měla být konzole oficiálně představena.

Zdroj: home.btconnect.com/hgi/ps3/

Diskuze (5) Další článek: Výprodej u Game Line už je tady

Témata článku: , , , , ,