Marek Vašut propůjčí hlas Tommymu i v remaku první Mafie

Tentokrát máme novinky ohledně dabingu remaku Mafie z oficiálních zdrojů

Tak se nám to postupně začíná kompletovat. Poté, co na svých sociálních sítích Petr Rychlý prozradil, že si zopakuje roli Paulieho i v předělávce kultovní Mafie, tady máme odhalení dabéra hlavního představitele rovnou od vývojářů. Není jím nikdo jiný než Marek Vašut, který Tommyho Angela nadaboval i v původní verzi z roku 2002.

To samozřejmě není to jediné, o čem v nejnovějším postu vývojáři mluví. Také zdůvodňují, proč nebylo možné použít původní dabing. "Jelikož Mafia: Definitive Edition je kompletní remake, vybudovali jsme v podstatě všechno od základů,“ řekl ředitel studia Hangar 13 Haden Blackman. "Do toho patří i filmové předěly, které byly přepracovány pomocí špičkové technologie motion capture a modelování výrazů. Jelikož naše filmečky zhusta využívají data z motion capture, bylo nezbytné obstarat hlasové i fyzické výkony. Hledali jsme herce, kteří nejenže zněli jako jejich role, ale navíc tak i vypadali a dokázali ji zahrát nejen v dabingu, ale i v rámci motion capture."

V případě motion capture je samozřejmě řeč hlavně o Andrewovi Bongiornovi, který v remaku ztvární Tomovu tvář i hlas v angličtině. Produkční Nicole Sandoval zmínila, že přemýšleli nad obsazením původních anglických dabérů, ale od této myšlenky upustili. Vývojáři se svojí volnou Tommyho podoby vypadají velmi spokojeni, což se dá usoudit i z toho, že se tomu věnuje zbytek jejich obsáhlého postu. Za nás je ale to nejdůležitější, že hlavního představitele bude v české verzi doprovázet hlas, bez kterého si Mafii dokáže představit jen málokdo.

Váš názor Další článek: Crucible od Amazonu se vrácí do fáze uzavřeného betatestu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,