Mario Kart DS - provětrejte Maria i na Nintendu DS

Titul Mario Kart můžeme směle nazvat koruní hrou společnosti Nintendo, neboť se s ním pravidelně setkáme na všech konzolích, které tato společnost produkuje. Nový Handheld Nintendo DS samozřejmě nemůže být výjimkou, takže i zde se dočkáme titulu Mario Kart DS.

  

Jedná se o klasický závodní titul, v němž kráčí o jediné - o vítězství. Dostanete motokáru, vypravíte se na trať a soutěžíte s bandou často podstatně lépe vybavených a zkušenějších závodníků. Mnohem zajímavěji zní přítomnost jakési singleplayerové kampaně, v níž by se hráč měl postupně zlepšovat a stát se z amatérského a nezkušeného jezdce skutečným profíkem vydělávajícím miliony. Kouzlo nového Maria ale bude spočívat hlavně multiplayeru - zapojit se do něj totiž bude moct až 8 hráčů. Přidejte ještě lákavý grafický 3D kabátek a dostanete skutečně skvělý a v hráčských kruzích s nadějí očekávaný počin.

  

Datum vydání bohužel prozatím nebylo oznámeno, můžeme ale očekávat, že Mario Kart DS dorazí na pulty obchodů již velice brzy, neboť na nedávno proběhlé vývojářské konferenci GDC 2005 byl právě na tomto titulu demonstrován multiplayer prostřednictvím Wi-Fi.

  

  

Zdroj: GameSpot

 

Váš názor Další článek: Pálení "záložních kopií" jako legální job? Za určitých okolností ano!

Témata článku: , , , , , ,