PC | RPG

Marvel míří do vod MMO zábavy, zase

Na pořádnou onlinovku s postavami od Marvelu čekají komiksoví nadšenci již docela dlouho a ... ještě si nejspíš chvíli počkají. Vydavatelská společnost Gazillion, která si od Marvelu koupila práva na užití jejich postav v MMO hrách, sice (ne)jedno chystá, jenže podle zvěřejněných informací to jen stěží bude 'pořádná' hra.

Tvůrčí studio The Amazing Society, jemuž byl vývoj titulu svěřen, totiž společně s vedením Gazillionu usoudilo, že je potřeba hru zacílit na co nejširší publikum (čtěte děti a jim podobnou havěť), čemuž se chtě nechtě musí přizpůsobit vše ostatní. Hlavně grafika. Chjo.

3.jpg

Navzdory infantilnímu audiovizuálu nicméně Super Hero Squad Online slibuje docela zajímavou náplň. Dle vlastního uvážení si totiž budete moci sestavit tým superhrdinů (výběr bude vskutku široký - Iron Man, Hulk, Thor, Spider-Man, Wolverine atd.), s nimiž se pak pustíte do plnění rozličných úkolů v údajně ohromném online světě.

1.jpg2.jpg

Přiznám se, že se výsledku trochu bojím a mnohem radši si počkám na Marvel Universe, jenž rovněž spadá pod Gazillion, či Marvel Super Squad (což už tedy ale není MMO), který vzniká u THQ. Podporované platformy ani datum vydání Super Hero Squad Online tvůrci zatím neprozradili. Minimálně s PC se ale asi dá počítat již nyní.

Zdroj: Shacknews

Dostupné pro: PC
Žánr: RPG | MMORPG
Výrobce: The Amazing Society
Začátek prodeje: 2010?
Diskuze (1) Další článek: Chystá se filmová adaptace RollerCoaster Tycoon

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,