Marvel’s Avengers budou epickou adventurou s možností kooperace

E3 je za rohem a na internet začínají prosakovat obligátní spekulace z očekávaných her.

Herní adaptace Avengers je na cestě a konečně už i víme, že se poprvé odhalí na konferenci Square Enixu během letošní výstavy E3. Jak už to tak bývá, začínají pomalu ale jistě prosakovat různorodé detaily a informace a tento únik pramení z nedávného rozvrhu pořadatele výstavy ESA. 

Rozvrhy totiž většinou obsahují detaily a různé informace k nadcházejícím prezentacím a konferencím a v případě panelu Square Enix se nám odhalilo více, než pravděpodobně vydavatel plánoval. V popisu je totiž uveden nejen oficiální název, který zní Marvel's Avengers, ale také první šťavnaté detaily.

82rbda9myb131.jpg

Mělo by jít o akční adventuru s epickou příběhovou kampaní, která bude hratelná jak klasicky v singleplayeru, tak v kooperaci až s dalšími čtyřmi hráči. Ti si budou moci vybrat své oblíbené postavy, upravovat je, vylepšovat jejich schopnosti a společně bojovat proti neustále se rozrůstajícímu zlu. 

Prozatím to tak vypadá, že by mohlo jít o hru stylem velmi podobnou titulům The Division či Destiny, což nemusí být nutně na škodu. Popis byl ze stránek samozřejmě ihned stažen, internet ale nespí. O tom, jak to celé bude vypadat se ostatně dozvíme už na konferenci Square Enix.

Váš názor Další článek: Death Stranding se možná dočkají i PC hráči, exkluzivita bude dočasná

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,