Marvel's Midnight Suns bude taktické RPG se superhrdiny

Superhrdinové od Marvelu v herním světě jedou a dočkali jsme se již celé řady superhrdinských her na všech možných platformách včetně VR. Nyní se konečně dočkáme taktického RPG.

O hře nevíme téměř nic a odhalená upoutávka bohužel neobsahuje záběry ze hry. Z ní je patrné, že se ve hře budou nacházet všelijací superhrdinové včetně Iron Mana, Wolverina, Captain America či Doctor Strange. V upoutávce si můžete všimnout, že se hrdinové snaží oživit jakousi ženu. Jmenuje se Hunter a jedná se o zcela novou superhrdinku, kterou vývojáři vytvořili ve spolupráci s Marvel. Společně se postaví proti vládkyni démonů Lilith.

Na rozdíl od většiny superhrdinských her se nebude jednat o akční hru, ale o taktické RPG. Jakým způsobem to přesně bude fungovat bohužel nevíme. Vývojáři ale slibují, že se prvních záběrů ze hry dočkáme 1. září. Jelikož hru vytváří studio Firaxis, které můžete znát díky Civilizaci nebo XCOM, je dost možné, že se bude jednat o tahovou strategii.

Marvel's Midnight Suns vyjde v březnu příštího roku na PC, Xbox Series X/S, Xbox One, PS4, PS5 a Nintendo Switch. Hru můžete sledovat na oficiálních stránkách.

Váš názor Další článek: Nové Saints Row bylo oznámeno parádní upoutávkou, vyjde v únoru 2022

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,