Marvel's Spider-Man Remastered: ray tracing, nová tvář Petera a další

Společnost Sony v jejím nejčerstvějším oznámení poskytla další podrobnosti k chystané remasterované verzi Marvel’s Spider-Man.

Podle slov samotného Sony bude Miles Morales „úplná předělávka pro novou generaci". Nové úkoly, nové technologie, aktualizace a tři nové obleky. Zkrátka, tak trochu jiná hra.

Vývojáři z Insomniacu graficky zaktualizovali celý herní svět původní hry. Vizuálně vylepšili objekty a dotáhli odrazy stínu a paprsků do naprosté dokonalosti, nechybí ani ray tracing. Díky tomu se můžeme těšit na uvěřitelnější odrazy v oknech, stejně jako na novou oblohu a počasí.

Těm z nás, komu zaleží na vysoké snímkové frekvenci udělá radost Perfomance režim. Ten zajistí stabilních 60fps a takřka okamžité načítání. Hru také obohatí prostorové 3D audio, které si vychutnáme na kompatibilních sluchátkách, stejně jako haptická odezva a jiné vymoženosti nového ovladače.

Postavám ve hře byla vylepšena pleť, oči, a dokonce i zuby. To vše díky věrnějším shaderům, které dokáží jednotlivě vykreslovat třeba prameny vlasů. Peter Parker navíc dostal úplně novou tvář. To je jedna z těch větších změň a vývojové studio Insomniac uvedlo, že důvodem byla lepší a věrnější podoba obličeje herce Petera Parkera.

Marvel's Spider-Man Remastered se nebude samostatně prodávat. Jediná možnost, jak ho získat je pořídit si Miles Morales v Ultimátní Edici. Toto vydání bude obsahovat kód pro vyzvednutí remasterované hry. Pokud jste již vlastníky hry na PS4, budete mít možnost zdarma upgradovat na PS5. V nabídce hry pak najdete nabídku pro stažení Marvel's Spider-Man: Remastered.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales vychází 12. listopadu.

Váš názor Další článek: Call of Duty: Black Ops Cold War ukazuje akční kampaň se zombíky

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,