Mass Effect je v knižní podobě

Společnost Bioware oznámila, že stále pokračuje na vývoji svého RPG Mass Effect pro konzoli Xbox 360, zatím však do obchodů dorazila jen knížka ze stejného světa, v němž se bude odehrávat samotná hra.

Již začátkem roku jsme vás informovali, že ke hře Mass Effect bude i vedlejší příběh zapsaný v knižní podobě pod názvem Mass Effect: Revelation. Zasloužilý válečný hrdina David Anderson se snaží objasnit záhadu zničené vesmírné stanice na okraji známého vesmíru, avšak všechno se komplikuje. Nejen že se nedaří najít vědeckou pracovnici Kate Sanders, která ze stanice zmizela těsně před jejím zničením, ale po Davidovi se vydávají i nájemní zabijáci a před ním se rozmotává klubko rozsáhlého spiknutí. Pokud chcete nahlédnout na první kapitolu, máte možnost zde.

Vlastní hra je zatím odsunuta ke konci tohoto roku, setkáte se v ní s budoucností třiadvacátého století, kdy lidstvo putuje po vesmíru a využívá k tomu artefaktů dávno zmizelé rasy Prothean. Pokud se zajímáte o hru více, jistě vám již neušlo naše preview.

Související informace (Mass Effect):
Platforma: Xbox 360
Žánr: RPG
Vývojáři hry: BioWare (
http://www.bioware.com)
Vydavatelé hry: Microsoft Game Studios (
http://www.microsoft.com/games/)
Homepage hry:
http://masseffect.bioware.com/
Předpokládané datum vydání: 2007

Zdroj: TZ

Diskuze (1) Další článek: Recenze: Earth Defence Force 2017 – mozkožrout hladoví

Témata článku: , , , , , , , , ,