Mass Effect není mrtvý, slibuje Bioware. Dalšího dílu se možná dočkáme

BioWare opět připomíná, že fanoušci Mass Effectu ještě nemusejí smutnit. Po Anthem a novém Dragon Age je dost možná čeká pokračování oblíbené série.

BioWare opět ujišťuje fanoušky, že Mass Effect rozhodně nechystá poslat do důchodu. Naopak s ním má zřejmě ještě velké plány. Poslední přírůstek do série zatím přišel v roce 2017, kdy vyšel nepříliš vydařený Mass Effect: Andromeda. Po něm se začalo spekulovat, co se sérií bude dále. 

Výkonný producent Andromedy Mark Darrah teď řekl, že ve světě Mass Effectu ještě stále existuje spousta příběhů, které mohou být odvyprávěny. Zatím to ale vypadá, že momentálně ve vývoji pokračování Mass Effectu není. 

"Rozhodně jsme s Mass Effectem ještě neskončili. Stále ještě existuje množství příběhů, které můžeme vyprávět. Můžeme použít linky, které jsme odložili při tvorbě Andromedy nebo Mass Effectu 3. Je tu prostě spousta možností, kam se vydat," řekl Darrah. 

Mass Effect: Andromeda v roce 2017 sklidil kritiku ze strany novinářů i hráčů a jako dlouhodobý projekt nedosáhl na velká očekávání. Podle spekulací ale hra, na kterou BioWare lákalo už od roku 2012, vznikla kvůli několikanásobnému restartování projektu za pouhých osmnáct měsíců. 

Momentálně má BioWare plné ruce práce s novým Dragon Age. Potom bychom se ale mohli dočkat návratu Mass Effectu ve vší parádě. Dali byste sci-fi sérii ještě šanci?

Diskuze (3) Další článek: Metro Exodus: vzhůru na povrch (recenze)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,