Master of Orion: Early Access 5 je tady a se spoustou změn

Tvůrci zlepšili AI, vybalancovali celou hru i důležitou User Experience díky zpětné vazbě hráčů.
Master of Orion ve svém pátém Early Access přístupu opět přináší zásadní změny, které vylepšují nejen umělou inteligenci, ale nabízí také kompletně nové vyvážení celé hry a novinky v User Experience (UX). Všechny tyto prvky se i nadále budou vyvíjet.
 
Early Access 5 vychází 24. června od 19.00 hodin. V novém stádiu Early Access tentokrát kladou tvůrci důraz na vyvážení hry, smysluplné a zároveň citlivě vyvážené tempo a rytmus, tak jak hráči postupně budují svoje vesmírné impérium v těkavé neustále se měnící galaxii. Všechny tyto změny se současně promítnou do uvažování a rozhodování hráčů, jejichž postoje tak budou mnohem smysluplnější, přinesou celou řadu zvratů a vytvoří skutečný otisk na stránkách galaktické historie.

ss_e861be15f432dd54fef67469eea28f18d8dea99d.1920x1080-980x542.jpg

Jádrem všech těchto změn, na které hráči narazí, je vylepšení systému schopností a nového vybalancování planetárních zdrojů a také mechaniky populačního růstu, který našel inspiraci u Master of Orion 2 (včetně velmi populárních kreativních a nekreativních vlastností).
 
To vše činí rozhodnutí hráčů mnohem více působivějším a každou rasu více zřetelnější a Velitelé velmi brzy zjistí, že planety budou více diferencované. Už nyní hra nabízí celou řadu způsobů a cest, jak rozvíjet svoje planety. To vše vyžaduje od hráčů pečlivé plánování. Jedině tak dokážete dostat svoje kolonie na absolutní maximum.
moo1.pngMOOAChoice.jpgMOOEAFI-1.jpg
Pro všechny průzkumníky byla přidána nová galaxie. Pokud jste navíc stále přemýšleli, zda už nastal čas na vesmírnou pouť, pak vězte, že Sběratelskou verzi nyní pořídíte se slevou 30 % na Steamu a GoG.com pouze tyto dva týdny.
 
Zdroj: TZ
Váš názor Další článek: Multiplayerová střílečka Kill Strain startuje 19. července

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,