Máte Zaklínače 3 na konzoli? Teď můžete získat zdarma i PC verzi, ale pospěšte si

CD Projekt chce nahnat lidi do nové aplikace GOG Galaxy 2.0. Hráči v ní zdarma získají Zaklínače 3, pokud jej mají koupeného jinde.

CD Projekt spustil sympatickou kampaň lákající k přechodu na jeho novou aplikaci GOG Galaxy 2.0. Nový spouštěč her (zatím stále v betaverzi) vám dovolí na jednom místě sledovat aktivity nejen z her koupený na GOGu, ale také z jiných platforem pro PC. A dokonce i z konzolí. S tím se pojí také aktuální akce. Pokud jste si koupili Zaklínače 3 v některém z digitálních obchodů třetích stran, můžete získat verzi pro GOG zcela zdarma.

Akce platí do zítřka (23. června 2020) do 13:00. Do té doby se musíte zaregistrovat či přihlásit na GOG Galaxy 2.0 a v nastavení připojit účet z ostatních platforem. Zaklínač 3 vyšel na Steamu, Origin a Epic Games Storu, takže po přihlášení k tamním účtům získáte verzi hry bez DRM (jak je u GOGu zvykem). A majitelé konzolí PS4 a Xbox One zase po přidání PSN či Xbox Live dostanou bezplatnou kopii, kdyby si hru někdy chtěli zahrát na PC. Mimo jsou majitelé Switche, účet Nintenda do Galaxy 2.0 přidat nejde.

Akce má několik podmínek. Nárok máte jen na jednu bezplatnou kopii (nezískáte klíč navíc, pokud již Zaklínače 3 máte na více platformách). A podle edice vlastněné hry získáte i kopii. Máte koupenou původní základní hru a DLC zvlášť, dostanete na GOGu jen Divoký hon. Kdo ale zakoupil edici Game of the Year, získá GOTY i na GOGu.

Diskuze (3) Další článek: Hráč Minecraftu strávil dva roky stavěním realistického Černobylu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,