Matt Hazard se vrací

Kdo je největší akční hrdina všech dob? Terminátor? Rambo? Nikoliv. Vítězem naší ankety se stává Matt Hazard, kterého si určitě dobře pamatujete z let osmdesátých, kdy jeho fenomén slavil největší úspěch. Nicméně Matt se do důchodu ještěrozhodně nechystaná, o čemž svědčí připravovaná akční hra Eat Lead: The Return of Matt Hazard z dílen vývojářského studia Vicious Cycle.

Všechno začala společnost Marathon Megasoft, jež dala tomuto holohlavému drsňákovi nabídku na znovu získání svého dávného respektu. Situace se však nepříjemně zvrtne, a tak nastává boj o přežití s těmi největšími zlouny, jaké kdy zábavní průmysl zplodil (například Sting Sniperscope a Sonny Tang, pokud vám tahle jména něco řeknou). Ale pakliže čekáte vážnou akci, jste na omylu. Eat Lead se nese v humorném duchu s snaží se zparodovat snad celou herní scénu.

Podíváte se do různorodých prostředí, od restaurací až po Divoký západ, přičemž všude se setkáte s množstvím nepřátelsky laděných vojáků, kteří mají jediný úkol – zničit vás. A přežít v takové společnosti není žádný med ani pro ostřílené hochy, jakým Matt bezesporu je. Titul vypadá vcelku zajímavě, avšak na druhou stranu vzbuzuje i obavy – bude to do sebe všechno zapadat? Zaujme dějová linka i občasné hráče? Na odpovědi si budete muset počkat do prvního kvartálu příštího roku.

EatLead_MattHazard_05.jpg EatLead_MattHazard_06.jpg
EatLead_MattHazard_08.jpg EatLead_MattHazard_09.jpg
EatLead_MattHazard_10.jpg EatLead_MattHazard_11.jpg
EatLead_MattHazard_12.jpg EatLead_MattHazard_13.jpg

 

Zdroj: Worthplaying

 

Dostupné pro: X360, PS3
Žánr: Akce
Výrobce: Vicious Cycle
Váš názor Další článek: Další díl série Elder Scrolls v roce 2010

Témata článku: , , , , , , , ,