PC | Akce | Video

Medal of Honor Warfighter dostal datum vydání a první trailer

Nový díl válečné střílečky se opět inspiruje skutečností a nechá hráče bojovat třeba se somálskými piráty.

Poslední Medal of Honor představoval poměrně slušnou střílečku v CoD stylu a nový díl půjde zřejmě v jeho stopách. Tvůrci z Deadly Close Games chtějí přinést autentickou akci z prostředí boje proti současnému terorismu, takže opět nabídnou mise inspirované skutečnými bojovými operacemi - čeká nás například záchrana rukojmích na Filipínách nebo eliminace pirátských útoků u somálského pobřeží. Důležitou součástí hry se znovu stanou Tier 1 jednotky a jejich moderní válečná výzbroj a výbava. Ostatně na drsné vojáky se můžete podívat v prvním traileru.

Dle tiskové zprávy je děj Medal of Honor Warfighter osobním příběhem příslušníka amerických jednotek Tier 1 s přezdívkou Kazatel (Preacher), jenž se po ukončení tajných misí v zahraničí vrací domů k rodině. Když je však přes státní hranici převezena výbušnina s názvem PETN, Kazatel je spolu se svými spolubojovníky znovu vyslán do akce s cílem tuto hrozbu eliminovat.

Nechybět bude ani multiplayer, který zahrnuje 12 různých jednotek Tier 1 z několika zemí, mj. australských SASR, britských SAS, německých KSK či polských. Hra poběží na enginu Frostbite 2 a vyjde 23. října pro PC, X360 a PS3.

Zdroj: TZ
 
Dostupné pro: PC, X360, PS3
Žánr: Akce | Moderní válečná FPS
Výrobce: Danger Close Games | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 23. října 2012
Diskuze (2) Další článek: Nové SimCity tentokrát oficiálně, koukněte se na trailer

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,