Metal Gear Solid 5 by se mohl odehrávat v Africe

Hlavní hrdinou by měl být Big Boss, kromě toho bychom mohli být svědky narození Solid Snakea.

Herní magazín PSM3 se rozhodl zakopat pořádně hluboko a přijít na to, o čem by mohl být Metal Gear Solid 5. Bral přitom v potaz celou časovou linii série, tweety Hideo Kojimy za posledních 12 měsíců, všechny dosavadní indície a relativně nedávno zveřejněné obrázky z "dalšího MGS".

A závěry to jsou vskutku zajímavé. MGS5 by se podle průzkumu mohlo odehrávat v 70. letech v prostředí Afriky a vzhledem k obrázku, na kterém je nápis "Big Boss chce TEBE!", by hlavním hrdinou mohl být právě Big Boss. Dokonce bychom prý mohli být svědky narození Solid Snakea.

Next-MGS_01.jpg Next-MGS_02.jpg

Že by se hra mohla odehrávat v Africe, naznačuje také obrázek s logem Diamond Dogs na Big Bossově rameni. Mohl by to být odkaz na stejnojmenné album Davida Bowieho z roku 1974, kterého je Kojima velkým fanouškem, a hlavně také na diamantové doly v Angole, ve kterých by se mohla odehrávat část hry.

Afrika v minulosti hrála v MGS univerzu důležitou roli - Frank Jaeger (neboli Cyborg Ninja z MGS1) a Big Boss byli nejednou spojováni se zeměmi Jižní Afriky, Rhodésií a Mosambikem. Nové MGS by pak mohlo pojednávat o rozepřích mezi Big Bossem a Majorem Zerem, což bylo téma, na kterém stavělo MGS4.

Jsme zvědaví, jako to nakonec dopadne a čím nás Hideo Kojima překvapí.

Zdroj: PSM3 (via CVG)
Diskuze (9) Další článek: Botanicula – čistá herní radost (recenze)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,