MGS 4 mohl být na Xboxu 360

Hideo Kojma nedávno uvedl, že Metal Gear Solid 4 se klidně mohl připravovat na konzoli Xbox 360. Jediným důvodem, proč se tak nestalo je, že Kojima Productions musí být prý ve všem první a kvůli práci na MGS 3 neměli dostatek času si Xbox 360 "osahat". Když se Kojimy ptali, zda by mohl MGS 4 běžet na nové konzoli od Microsoftu, odpověděl: "Ano, technicky je to možné." Jen tu a tam nějaký detail by prý vypadal jinak.

  

"Kojima Pruductions mají filozofii být první ve všem týkajícím se nových technologií. Takže potom, co jsme dodělali MGS 3, byla možnost vyzkoušet si na PS3 všechny nové věci pro MGS4," dodal Kojima, který dále tvrdí, že mezi PC, Xboxem 360 a PS3 není žádný rozdíl, což se ovšem netýká Revolutionu, který je prý totálně jiný.

Doupě komentuje: Je sice hezké, že MGS 4 by mohl běžet na Xboxu 360, otázka spíše je, jestli se ho tam někdy dočkáme a zda bude i PC verze. Navíc i když se dočkáme konverzí, vyvstává otázka jejich kvality, protože u MGS 2 na PC a Xboxu se jim to moc nepodařilo.

Související informace (Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots):
Platforma: PS3
Žánr: Stealth akce
Výrobce hry: Kojima Productions (
http://www.konami.jp/gs/kojima_pro/english/)
Vydavatel hry: Konami (
http://www.konami.com/)
Vydavatel ČR: není znám
Homepage hry:
http://www.konami.jp/gs/kojima_pro/japanese/mgs4_01.html
Přepokládané datum vydání: Rok 2006

Zdroj: Eurogamer

Diskuze (5) Další článek: GALERIE: MMOFPS Huxley

Témata článku: , , , , ,