Microsoft - Developer soutež 08

Inzerce 16. února 2009
Ukaž, co v tobě je! Vytvoř si blog, fórum nebo wiki a vyhraj skvělý notebook. Ať už jsi „ITík“, programátor či student, zapoj se do soutěže. Dárek dostane každý!

Napsat e-mail, uložit fotky, projít si internet, občas „zapařit“ nějakou tu hru. Tak tohle zvládne téměř každý. Zajímají tě ale počítače víc? Baví tě raději stránky vytvářet než si je prohlížet? Máš hlavu plnou nápadů?

Ať už jsi firemní „ajtík“, pokročilý uživatel, nebo student, zapoj se do soutěže určené pro vývojáře a designéry internetových aplikací. Dárek dostane každý, a to, i když neumí profesionálně programovat!

Ukaž, co v tobě je a pochlub se webem. Porota složená z předních českých vývojářů ohodnotí tvou prácia poradí co dál. Třeba jak se dostat k zajímavé pracovní příležitosti. Tak předveď svoje umění těm největším špičkám v oboru! Microsoft – sponzor soutěže – odmění ty nejlepší atraktivními cenami.

K dispozici máš pět hotových lokalizovaných aplikací pro webovou platformu Microsoft Windows, většinou včetně zdrojových kódů. A zdarma!

Pokročilý systém pro blogery Blogengine.net

Otevřený vývojářský projekt blogovacího softwaru na platformě Microsoft.NET, který se zrodil z potřeby vytvořit moderní blogovací prostředí. Prostředí s menší komplexností, jednoduchým ovládáním a hlavně s využitím všech možných výhod platformy .NET.

Wiki engine ScrewTurn Wiki

Jednoduchý, efektivní a rychlý Wiki systém. Je napsán v C# a staví na platformě ASP.NET. Nevyžaduje žádnou databázi, instalace je velmi snadná. Podporuje různé zásuvné moduly (na některé z nich je potřeba SQL databáze) a umožňuje použití vlastních CSS stylů.

Fórum YetAnotherForum.NET

Systém sloužící k vytváření komunitních fór a informačních bulletinů. Znáte-li např. phpBB, pak YAF je podobný produkt, jen s tím rozdílem, že místo PHP staví na ASP.NET a místo MySQL využívá databázi MS SQL Server. S pomocí YAF můžete velice snadno a rychle nainstalovat fórum na své stránky.

Redakční systém MyWebPageStarterkit

Jednoduchý Content Management System (CMS) napsaný pomocí technologie Microsoft ASP.NET. Aplikace umožňující vytvořit a spravovat webovou prezentaci přes webové rozhraní, pomocí internetového prohlížeče.

Personální komunitní web CommunityServer Express Edition

Světoznámou platformu firmy Telligent pro vytváření největších on-line komunit čítajících miliony uživatelů. Mezi referenční implementace patří například Intel, Dell, MySpace nebo hlavní blogy a fóra firmy Microsoft. Platforma zahrnuje blogy, fóra, možnost nahrávání souborů atd. Systém je možné velmi přesně konfigurovat.

Úkolem je alespoň jednu z aplikací veřejně nasadit. Chceš-li i něco více než triko za web, pak aplikaci nějak rozšiř, uprav, doplň a poděl se s ostatními. Navíc můžeš využít zdarma Microsoft Visual Studio 2008 Express – software, který ti při této práci může hodně pomoci.

10 hlavních výher opravdu stojí za to! HP EliteBook 8730w, Windows Home Server DARKER MARK II. (disk 0,5 TB), Xbox 360 nebo lehátková ergonomická židle přesně pro tebe. To nejdůležitější včetně registrace najdeš na www.dokazesto.cz. Tak hurá do toho!

Další článek: Hlas lidu: Sega oznámila nové AvP

Témata článku: , , ,