Microsoft Flight Simulator v novém updatu rozšiřuje krásy Oceánie a Antarktidy

Po Novém Zélandu tady máme další World Update, který hráči Microsoft Flight Simulatoru dostali od vývojářů zdarma. Tentokrát je hlavním tématem Oceánie a Antarktida. V rámci již 13. rozšíření se počet zajímavostí, na které během létání můžete narazit, rozrostl o dalších 150.

Detailnějšího zpracování se pak dočká 13 dalších zemí společně s 28 nesuverénními teritorii. Do tohoto výčtu spadá například Havaj, Velikonoční ostrovy, Fidži, Papua-Nová Guinea a další. Z Antarktidy se pozornost ubírá k těm nejdůležitějším regionům, ze kterých vývojáři vyzdvihují hlavně Antarktický poloostrov

Zpracování nových oblastí je založeno na nejnovějších leteckých a satelitních snímcích. Tvůrci využívají také digitální výškové modelování. Některé z nových monumentů a pamětihodností jsou pak modelované ručně, aby co nejvíce odpovídaly své reálné podobě. To platí třeba pro budovy, které uvidíte při přeletem nad Honolulu.

Vedle toho v rámci obsahu přibydou i nové vyhlídkové lety a výzvy, kdy musíte se svým strojem přistát za nepříznivých podmínek. K tomu ještě přišla spousta oprav a úprav již zavedených věcí. Určitě to také není poslední rozšíření Flight Simulatoru. Které části světa se dostane pozornost v tom příštím, ale zatím tvůrci neodhalili.

Zdroj: Flight Simulator

Diskuze (2) Další článek: Příběh Aloy bude pokračovat. Guerrilla Games vedle toho připravují i onlinovku a vylepší svůj engine

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,