Microsoft odhalil Xboxové hry zdarma pro měsíc červen

Tradiční nabídka her zdarma pro konzole Xbox je připravená a láká na Gold Bundle pro SMITE.

Games With Gold přináší červnový line-up. Čekají nás v něm příběhy Ruského Assassina, Smite Gold Bundle, Sonic & All Stars Racing Transformed a LEGO Indiana Jones 2. Hry z Xbox 360 budou samozřejmě dostupné i hráčům nejnovější generace. 

Assassin´s Creed Chronicles: Russia (Xbox One)

Poslední část Assassin´s Creed Chronicals nás zavede do Ruska v kůži Nikolaie Orelova, který pokračuje ve staletí trvajícím boji proti Templářům. Na začátku dvacátého století v průběhu říjnové revoluce budete muset infiltrovat Templáře a získat vzácný artefakt a zachránit princeznu. 

Smite Gold Bundle (Xbox One)

Pokud jste se stále do této hry nezapojili, patří mezi nejoblíbenější na Xboxu One, je tedy ten správný čas. Dostanete zdarma Gold Bundle, který by normálně měl mít cenovku 99,99$. Tenhle balíček vám přidá více postav bohů, skiny a další bonusové předměty.

Sonic & All-Stars Racing Transformed (Xbox 360)

Sonic a dalších dvacet postaviček ze světa SEGA si poměří síly na závodní dráze. Abyste dosáhli na nejvyšší příčky, budete muset střídat v průběhu závodu auta, lodě i letadla. Vyzvat můžete až deset hráčů online a lákavý je určitě především split screen až pro čtyři hráče. 

LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues

Zažijte znovu příběhy čtyř filmů Indiana Jonese s tradiční porcí humoru, která je pro LEGO hry charakteristická. Vystavějte si z kosteček cestu pryč z prekérních situací sami, nebo ve dvou a nezapomínejte, že je možné tvořit i vlastní úrovně. 

Diskuze (3) Další článek: World War 3 je věrohodnou válečnou střílečkou, která míří na Steam

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,