Microsoft pořádá další akci už ve čtvrtek. Bude řeč o několika velkých projektech

Na prezentaci Xboxu a Bethesdy nám vývojáři házeli jednu novinku za druhou. Očividně ale mají v Xbox Game Studios stále co předvádět.

Nejspíš se shodneme, že včerejší prezentace Xboxu a Bethesdy byla tím nejlepším z letošní E3. Tím Microsoft ale nekončí. Dnes byla oznámena akce Xbox Game Showcase: Extended, která proběhne už ve čtvrtek v 19:00 našeho času.

Neočekávejte od ní ale jeden trailer za druhým, jako to bylo v neděli. Tady to podle popisu spíš vypadá, že dojde na obsáhlejší rozhovory s vývojáři ohledně jejich nadcházejících projektů. Do toho spadají Double Fine, kteří zdárně dokončují Psychonauts 2. Dále tady máme Obsidian, kde momentálně vzniká dvojice titulů Avowed a The Outer Worlds 2. Odhadujeme, že bude spíše řeč o prvním jmenovaném projektu, protože vývoj pokračování Outer Worlds je teprve v začátcích.

Kromě toho je potvrzená přítomnost studia Ninja Theory, které pracuje na pokračování Hellbladu. Kromě toho mají ale v repertoáru ještě Project Mara, který má zapůsobit svojí realistickou grafikou. Jako poslední je tady jméno studia Rare. To kromě Sea of Thieves vyvíjí nádhernou adventuru Everwild. Podle všeho by se měla objevit i další studia, ale o která půjde konkrétně zatím nevíme.

Váš názor Další článek: Herní národ je celovečerní dokument o české herní scéně ze Startovače

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,