Microsoft představil adaptivní Xbox ovladač pro invalidní hráče

Microsoft se snaží vycházet hráčům vstříc a uvedl na trh novou generaci ovladače pro konzoli Xbox One, který udělá radost invalidním hráčům.

Microsoft před nedávnem představil ovladač Xbox Adaptive Controller, který byl navržený ve spolupráci s komunitou a neziskovými organizacemi pro hráče s omezenou pohyblivostí s cílem udělat hraní her ještě dostupnější. Hráči s omezenou pohyblivostí mohou při hraní her s tradičním ovladačem narazit na nepřekonatelnou bariéru. Xbox Adaptive Controller tuto bariéru odstraňuje.

Xbox Adaptive Controller je bezdrátový Xbox ovladač, který je možné připojit k externím tlačítkům, spínačům, držákům a joystickům, což hráčům s omezenou pohyblivostí přináší dostupné, jednoduché a vždy připravené řešení pro hraní her na platformách Xbox One a Windows 10. Ovladač je také vybavený i důvěrně známými přednostmi tradičních Xbox ovladačů, jako třeba podporou Bluetooth, 3,5mm jackem pro sluchátka a funkcí Copilot a přemapováním tlačítek.

Xbox Adaptive Controller bude dostupný koncem roku exkluzivně pouze v Microsoft obchodě za odhadovanou maloobchodní cenu 2299 Kč. Více informací o ovladači zveřejníme za pár týdnů během E3 2018.

Zdroj: TZ

Diskuze (9) Další článek: Call of Duty: Black Ops 4 je novým dílem série, co boří zažité standardy

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,