Microsoft vyrobil černý Xbox Series S a chlupaté gamepady. Koupit si je ale nemůžete

Chlupatý ovladač bude děsně nepraktický, ale nikdo jiný takový mít nebude

Do kin míří pokračování filmové adaptace ježka Sonica a Microsoft je jedním z marketingových partnerů. Vydal sadu tematických skinů pro Minecraft a vyrobil i zvláštní sonicovskou edici herní konzole.

Jde o černou verzi levnějšího Xboxu Series S, pro kterou je typická bílá varianta. Vrchní stranu konzole zbobí portréty Sonica a Knucklese a ikonický zlatý kroužek, který lemuje výdech chladiče. Microsoft k Xboxu navíc dodá i dva chlupaté ovladače v modré a červené barvě odkazující se k ústředním rivalům z chystaného filmu.

c4b3f3c2-a43c-4aec-b8a9-e11181bddec7

Konzole ani ovladače se však v obchodech neobjeví, Microsoft je daruje vítězům oznámené soutěže, do které se mohou zapojit fanoušci z celého světa. Stačí o 4. dubna retweetnout tento příspěvek a mít štěstí při losování.

Pro Microsoft nejde o první podobný soutěžní předmět. V roce 2018 zaujal například ovladačem pro Xbox One se speciálních povrchovou úpravou odolávající mastnotě, abyste při hraní mohli jít třeba pečené kuře. Loni pak vyrobil a skutečně i prodával minilednici ve tvaru Xboxu Series X.

Diskuze (2) Další článek: První dojmy z pokračování filmového Sonica jsou veskrze pozitivní

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,