Midway brojí proti uzavření studií

Není to tak dlouho, co jsme vás informovali, že o krachující společnost Midway projevil zájem gigant Warner Bros. Představitele potápějící se firmy však z počátečního nadšení rychle vytrhla realita, když vední WB po úspěšné akvizici rozhodlo o uzavření dvou interních studií - Midway Newcastle a Midway San Diego.

Vedení odkoupené společnosti tak dalo celou věc k soudu s tím, že k akvizici nedošlo proto, aby je zavřeli. Soud dal ovšem zapravdu Warner Bros. a nad oběma studii tak i nadále visí perfektně nabroušená gilotina. Jedinou útěchou pro Midway může být alespoň 60 denní lhůta, kterou jsou u firem nad 100 zaměstnanců před uzavřením ze zákona povinni dodržet, a během níž může studio odkoupit nějaký investor.

Zatímco Newcastle (je podepsaný třebas pod Wheelmanem) už pravděpodobně nikdo nespasí, ohledně San Diega jsou v Midway mnohem optimističtější: "Prozatím tamější zaměstnanci pokračují v práci, přičemž je stále možné, že se objeví kupec, jenž bude mít zájem o studio i jeho 'duchovní' vlastnictví."

Zdroj: Joystiq

Váš názor Další článek: Nové DLC pro L4D bude představeno na konci léta

Témata článku: , , , ,