Midway vyvíjí novou pecku

V rozhovoru pro server VideoGamer.com na tiskové konferenci Wheelman včera v Londýně prohlásil kreativní ředitel Simon Woodroff, že budoucí hra Midway Games bude vypadat velice dobře a to vše jen díky sdíleným technologiím vydavatele.

„Právě jsem viděl demo nové hry od Midway, který je ve vývoji. Nemůžu vám toho moc říci o obsahu, ale co vám mohu prozradit je, že hra vypadá stejně dobře, možná lépe než Gears 2,“ prohlašuje Woodroffe. „Toto je možné jen díky sdíleným technoligiím.“ dodává.„Je to velice podobné Gearsům, ale obsahově to bude něco jiného. Mohu říci, že jsem vzali všechny dobře prodávané hry a u každé se inspirovali něčím jiným, myslím, že toto je cesta k úspěchu. Je to prostě velice zajímavý koncept,“ rozplývá se Woodroffe.

Vážně hra bude vypadat lépe jak toto? :

VIDEO: 505 'Gears of War 2 - trailer'

Podle Woodroffa bude tedy hra mít jiné principy než Gears a má ještě, co dohánět. Jedním z důležitých faktorů je podle něj to, že většina vývojářů z Midway mají velice dobré zkušenosti s Unrel Engine 3 a jeho modifikací. Jistě se nyní jedná ze strany Simona o hype, ale nechme se překvapit. Hra by se na trhu mohla objevit již za rok.

Zdroj: Videogamer

 

Váš názor Další článek: SOCOM: Confrontation odložen

Témata článku: , , , ,