Milión prodaných Hidden and Dangerous 2 a info o datadisku

U příležitosti oficiálního oznámení datadisku Sabre Squadron k Hidden and Dangerous 2 se vydavatelská společnost Take 2 Interactive také pochlubila s úspěchem původní hry. Ta, ač byla mnohými podceňována a obecně se jí na pultech obchodů vedle krále loňského podzimu, FPS Call of Duty, nedávaly velké šance, nakonec po bezmála 9 měsících dosáhla magické hranice milión prodaných kopií (hru seženete za 959 Kč v obchodě Doupě na Vltavě, běžná cena je 1199 Kč) . Úspěch to je o to větší, že se nejedná o multiplatformovou hru, ale hru pouze pro PC.

Teď už však k samotnému datadisku, který se určitě pokusí na dosavadní úspěchy navázat. Co o něm víme? Bude se odehrávat ve čtyřech nových lokacích, kterými se projdete v celkem devíti single-playerových misích. Sabre Squadron bude bohatší o několik zbraní (německou pušku G43, plamenomet apod.) a realističtější AI. Velkých změn se dočká i multiplayerová stránka hry. Všech devět misí budete moci hrát s kamarádem v kooperativním režimu  a navíc přibude několik speciálních multiplayerových map pro maximálně 32 hráčů.

Údajně záběr z Libye. Romantika skoro jako by nebyla druhá světová

Na tvorbě přídavku samozřejmě pracuje brněnské studio Illusion Softworks a dočkáme se jej koncem letošního roku (oficiální termín zní: podzim).

Zdroj: Blue´s News

Váš názor Další článek: Recenze: Shrek 2: The Game – zlobr poprvé na monitorech!

Témata článku: , , , , , , , , , ,