Minecraft zdarma: 5 her, které si můžete zahrát hned teď

Minecraft se dočkal extrémního úspěchu a dodnes staví své domy z bloků miliony hráčů. I když mnoho lidí hru „upirátilo“, my jsme proti pořizování her na černo. Pokud si však chcete zahrát Minecraft a nechcete platit, možná vám pomůžou naše tipy na jiné parádní herní kousky.

Roblox

CHCI HRÁT

Začněme klasikou. Roblox je online sandboxová hra, ve které můžete postavit skoro všechno. Můžete vybudovat hrad a klidně v něm hostit disco party. Od Minecraftu se liší především lehce komiksovějším stylem a velkým důrazem na online složku. 

roblox_1.jpgroblox_2.jpgroblox_3.jpgroblox_4.jpg
Roblox se Minecraftem inspiruje, ale žánr zpracovává po svém

Tím nejpodstatnějším rozdílem je tedy velký důraz na hraní s přáteli. Svět hry je stvořen hráči a dává jim příležitost se v něm společně pořádně vyblbnout. Roblox díky tomu není pouhá náhražka Minecraftu, ale i nová možnost, jak si užít hraní. Všichni přece víme, že každá hra je lepší ve více lidech. Tedy, téměř. 

Hra má krásnou grafiku ve stylu LEGO, i když zub času se na ní bohužel podepsal. Studio Roblox Corporation ji vytvořilo již v roce 2006, což je v herním světě skoro věčnost. Hra vyšla na Xbox One, PC, Android a iOS. Stáhnout ji můžete na oficiálních stránkách.

Diskuze (4) Další článek: Elder Scrolls Legends bez cross-play nevydáme, rýpla Bethesda do Sony

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,