Minireportáž: Buzz! launch párty

Včera večer proběhla v pražské restauraci Evergreen launch párty nové inovativní hry pro celou rodinu, kterou majitelům Playstation 2 naděluje pod stromeček česká pobočka Sony v (téměř) kompletní české lokalizaci. Řeč je o hudebním kvízu „Buzz!“, jehož recenzi z pera naší redaktorky jste si mohli přečíst minulý týden. Lenka se tak trochu nedobrovolně stala naší specialistkou na konzolové „rodinné tituly“, nicméně v případě Buzz! jí to zas tak nevadilo, jak hodnocení 8/10 v závěru článku jasně naznačuje.

  

Několik stojanů s Buzzem se stalo vděčným zdrojem zábavy pro všechny hosty

V rámci akce jsem měl možnost si Buzz! vyzkoušet hned dvakrát – jednou v přátelském utkání s Michalem Mlynářem z Bonuswebu a podruhé když mne vylosovali do předváděcí skupinky pro ostatní, kde jsem se utkal kromě jiných s kolegou Lukášem Codrem. Musím se přiznat, že v obou případech mne hra hodně bavila a zcela určitě ji vytáhnu, až mne zase přijdou navštívit přátelé a bude potřeba pořádně rozjet večírek. Vedle Singstar a Eye Toy her jde o další vynikající titul, pokud máte s kým hrát (v jednom to nemá příliš smysl).

  

Utopené ve tmě můžete najít moderátora Libora Boučka (Vyvolení) a jeho oběti při veřejném testování hry

  

Břišní tanec, krásná děva, pořádný had a kvalitní občerstvení – launch párty jak má být

A co na launch párty říkala Lenka?

„VIP akci podobného rázu jsem navštívila poprvé. Nejprve proběhlo předvádění samotného Buzze, ve kterém soutěžili čtyři „šťastní“ vylosovaní redaktoři. Já si oddychla, když jsem vylosovaná nebyla, protože z otázek, které jim Buzz vygeneroval, jsem velkou většinu nevěděla:-). Komentář přítomného Libora Boučka (jeden z moderátorů televizní show Vyvolení) všemu dodával ten pravý soutěžní ráz. Po minisoutěži následovalo vystoupení břišního tance (u nějž nechyběla ani obrovská krajta) a poté volný program s vynikajícím občerstvením. Více jsem z této party bohužel ochutnat nemohla, protože jakožto jediní mimopražští hosté jsme s Martinem museli vyrazit domů do Brna poněkud dříve.“

Zdroj: Vlastní zpráva

Diskuze (3) Další článek: Zhlédněte dvě vtipné herní reklamy

Témata článku: , , , , , ,