Minutky

Video z Half-Life: Opposing Force, Alenka v říši Quaka, aktualizace žebříčků prodejnosti her v USA a Velké Británii a nový PowerStrip ke stažení.

Na stránkách magazínu Daily Radar se objevil trailer z Half-Life: Opposing Force. Měly by v něm být k vidění nové zbraně, postavy i prostředí. Zazipované video ve formátu AVI má 37 MB a ke stažení je tady. Po rozbalení vám na disku zabere zhruba 50 MB.


American McGee, kdysi známý tvůrce levelů pro Quaka a zaměstnance id Softwaru, se chystá ze svého renomé něco vytěžit. Nutno říci, že si zatím počíná (alespoň co se tématu týče) velmi zajímavě: připravuje hru, která bude postavená na enginu Quaka III a bude se odehrávat v říši divů – její hrdinkou tedy nemůže být nikdo jiný než Alenka. Tu tajemné volání přiláká zpět do onoho podivného světa, v něm se však všechno nějak obrátilo ke zlému; Alenka bude mít co a koho likvidovat. Probije se armádami zákeřných hraček až ke zlé Královně srdcí, aby ji odkázala do patřičných mezí? To se ještě uvidí, ale něco málo je na čerstvě otevřené domácí stránce této hry k vidění i ke stažení už teď.


Zatímco ve Velké Británii ještě Age of Empires II v prodejní síti neprorazily, v USA již neochvějně vedou – odsunuly dokonce i ty podivné simulátory lovu, ve kterých si Američani tak libují. Velmi dobře si v obou zemích vedou i Tom Clancy’s Rainbow Six: Rogue Spear a Command & Conquer: Tiberian Sun. Vzhůru šplhá i Driver a (zatím jen v USA) Grand Theft Auto II.


A nakonec pár nových verzí užitečných programů: máme tu PowerStrip 2.54 a ACDSee 2.42

Váš názor Další článek: Nejprodávanější hry - USA

Témata článku: ,