Minutky

aneb směsice zpráv, které nebyly dost dlouhé na to, aby si zasloužily vlastní stránku

Quake 3 Arena je hotov! Ještě není jisté, kdy se objeví na pultech, ale bude to zaručeně brzy. Todd Hollenstead z firmy id Software zapsal do svého veřejného deníčku: “Díky za horu blahopřejných dopisů. V tomto okamžiku ještě nemám potvrzené datum uveřejnění od 1-800 idgames. Dám tu informaci k dispozici, jakmile budu mít data potvrzená. Jak naznačil John, může to trvat ještě pár dní, než dostaneme potvrzení na Linux a Mac, hlavně kvůli logistice.”


Nejen Q3A, ale i Tomb Raider: The Last Revelation úspěšně završil testovací fázi a bude v obchodech (amerických) již tuto středu.


O firmě S3 a jejím Savage2000 není v poslední době příliš slyšet a objevily se dokonce zprávy, že by první grafické karty s tímto čipem neměly mít podporu T&L (Texture & Lighting). Pravda je taková, že všechny čipy Savage2000 budou mít hardwarovou podporu T&L; S3 však zřejmě nehodlá v prvních verzích ovladačů tyto vymoženosti svého hardwaru využívat. Jedním z důvodů je fakt, že hry podporující separátní zpracování T&L grafickou kartou se teprve začnou pomalu objevovat.

Váš názor Další článek: Heavy Gear 2

Témata článku: