Mirror's Edge Catalyst odhaluje více detailů z příběhu a prostředí

DICE se rozhodlo trochu nadzvednout pokličku nad příběhem a postavami, na které narazíme.

Pokud jste hráli původní Mirror's Edge, máte velmi dobrou představu o univerzu, ve kterém se Faith pohybuje. Příběh pokračování bude navazovat na první díl a naše holčina se tak pustí do souboje se zkorumpovanou vládou a jejími složkami. 

ANCHOR.jpgDOWNTOWN.jpgTHE VIEW.jpg

Futuristické město Glass má téměř 5 milionů obyvatel a je rozděleno do tří velkých oblastí - Anchor, Downtown a The View. V Anchor sídlí ty nejmocnější korporace a společnosti, obyvatelé se sem také vydávají za noční zábavou a nákupy. 

Downtown je srdcem města, kde doprava neutichá a ulice jsou plné lidí. Také zde sídlí Elysium, světová korporace medicíny a vědy. Nakonec The View je místem pro smetánku a poslední zastávkou před elitou. Pokud se chcete odpoutat od rušných ulic města, vaše cesta vede sem. 

FACTIONS.JPG

Město křižují tři frakce. The Runners je skupina parkouristů, do které patří i Faith. Jsou to lidé, co se rozhodli nebýt součástí konglomerátu a chtějí vrátit město zpět jeho obyvatelům. Většinou se pohybují po střechách a jejich přímým nepřítelem je organizace KrugerSec.

Konglomerát sestává ze 13 korporací, kterým vládnou mocné rodiny. Ty jsou připraveny na velmi drastické kroky, aby protlačili do popředí jejich jmení. Najdete tu vedení společností KrugerSec, Silvine, Elysium a další.

Trojici uzavírá Black November. Jde o povstalecké hnutí pod vedením Rebeccy Thane, které se uchyluje ke značně násilným metodám a praktikám. Jejich cílem je terorizovat velké korporace a rozpoutat revoluci mezi zaměstnanci. Jde také o primární cíl společnosti KrugerSec. 

Mirror's Edge Catalyst vychází v květnu na PC, PS4 a Xbox One.

Váš názor Další článek: Deep Silver chystá velké oznámení, že by Saints Row 5?

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,