Mistrovství ČR ve videohrách se blíží. Vyrazíte do Brna?

Agentura PLAYzone s radostí oznamuje, že největší domácí esport událost letošního roku je zde.

Na výstavišti v Brně 9. listopadu vypukne již osmé Mistrovství ČR v počítačových hrách a také Vodafone Mistrovství ČR v mobilních hrách. Do vyvrcholení celé MČR sezóny zbývá už jen pár dní, po kterých odstartují tři dny plné zábavy, a především toho nejlepšího esportu, který můžete na domácí scéně sledovat. Na MČR samozřejmě nebudou chybět ani přední profesionální hráči česko-slovenské scény. Titul v CS:GO budou obhajovat hráči jako Frozen, Dev7l či Zedko. V League of Legends se zase o MČR pohár znovu popere eSuba se zkušenostmi z EU Masters. Jejími soupeři budou ale i hráči, kteří se loni z triumfu radovali.

Na MČR se letos díky společnosti NVIDIA objeví i hra PUBG, která se v našich končinách dočkává velké přízně. To, že to bude to stát za to, dokazuje i fakt, že u této hry půjde o premiéru v seriálu MČR. I v mobilních hrách nás samozřejmě čeká spousta zábavy. Turnaje se opět zúčastní loňští vítězové, tedy Scruffy v Hearthstone a bRoCk v Clash Royale. Oba proti sobě ale budou mít velmi kvalitní hráče. Velkým favoritem v Hearthstone je totiž třeba Faeli a v CR můžou bRoCka potrápit jména jako CHIPY, Mára či UnSeen.

LoL-ingame1.png

Kdo by se nechtěl, kromě svých idolů z řad hráčů, setkat také s hvězdami z řad domácích streamerů, youtuberů, cosplayerů, komentátorů, analytiků a dalších osobností české herní scény? Právě proto je více než pravděpodobné, že na akci potkáte osobnosti jako blade, Dev1, CzechCloud, Herdyn, Mazarini, Mozilla, shadye a mnoho a mnoho dalších. Nudit se rozhodně nebudete, protože pro volné hraní bude připraveno přes sto stolních počítačů a dalších sto herních konzolí. Nové herní technologie ovšem nemusíte objevovat jen v herní zóně, nachystán pro vás bude nespočet stánků předních výrobců herních vychytávek s nejnovějšími produkty na trhu.

V rámci vstupenek navíc můžete navštívit i festival Life!, který bude probíhat v dalších pavilonech brněnského výstaviště. Lístky jsou stále v prodeji a nabízejí spoustu výhod, tak neváhejte a zahajte cestu na MČR už teď. Na samotném MČR budete krom sledování a hraní her mít možnost vidět nespočet rozhovorů s osobnostmi, účastnit se různých soutěží o ceny, vyhrát v obří tombole nebo navštívit stánky s virtuální realitou.

Zdroj: TZ

Diskuze (1) Další článek: Blizzard zvažuje možnost cross-play hraní pro Overwatch

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,