Mistrovství světa ve Fortnite rozdá odměny až ve výši 100 milionů dolarů

Epic Games láká na mistrovství světa ve svém úspěšném battle royale pořádným balíkem peněz.

Epic Games připravuje pro největší událost herního světa Fortnite neuvěřitelný obnos v podobě sta milionů amerických dolarů, které si rozdělí ti nejlepší hráči. První kvalifikační turnaje odstartují 8. dubna. Kvalifikační turnaje se budou hrát online z domu a klasifikace se uzavře 16. června. Už během této doby bude k dispozici každý týden jeden milion dolarů. Zapojit se budou moci hráči starší třinácti let.

Jakmile se rozhodne o nejlepší stovce solo hráčů a padesátce nejlépe hodnocených dvojic, přesune se dějiště z domovů hráčů do New Yorku. Všichni účastníci finálového turnaje si odnesou přinejmenším padesát tisíc dolarů Ten nejlepší solo hráč potom odejde rovnou s balíkem v podobě tří milionů dolarů.

Kromě světového šampionátu se hráči mohou těšit také na nespočet menších online turnajů v průběhu roku. Každý týden na odměnách Epic rozdá po jednom milionu. Tyto turnaje nabídnou širší nabídku režimů a formátů, ve kterých se bude soutěžit. Pokusíte se ukrojit si kousek z prize poolového koláče pro sebe?

Diskuze (1) Další článek: Bethesda láká na neoznámenou novinku odpočtem ve stylu Falloutu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,