Mix Hidden & Dangerous a Close Combat

Tak přesně takhle je někdy označována nadcházejicí strategická hra 1941.

Výrobcem chystaného projektu s numerickým názvem 1941 je TNT Team, což jsou lidé, kteří se podíleli například na střílečce NAM. Podle vlastních slov se v téhle válečné hře snaží skloubit hratelnost Hidden & Dangerous se strategickým stylem v Close Combatu. A když už jsme u vyjmenovávání těch inspirativních her, nemůžeme zapomenout ani na Unreal, na jehož enginu 1941 poběží. Tanky, letadla, dělostřelectvo - na nic z toho se nezapomnělo a dokonce by se na bitevním poli mělo vyskytovat až 200 vojáků najednou.

Autorský tým uvolnil tento týden nějaké screenshoty, takže pokud máte dostatek trpělivosti na to, abyste si obrázky zvětšili, nějakou představu si o hře uděláte. V opačném případě asi těžko, protože obrázky jsou tak tmavé, že v téhle velikosti rozeznáte akorát tak nějaké bludičky, což vám můžu prozradit, že jsou výbušné efekty. Naštěstí se nemusíte obávat, že by taková byla celá hra, protože všechny obrázky jsou z jedné noční mise.

     

     

Celý projekt je zatím ve velmi raném stadiu, takže ještě se ode mě nedočkáte žádných závěrů ani ničeho, co by se jim podobalo. Nezbývá než čekat, mimimálně na nějaké světlejší obrázky :-).

Váš názor Další článek: Giants: Citizen Kabuto - preview

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,