Mlčení jehňátek se odkládá na rok 2004

Podle sdělení společnosti Arxel Tribe se herní zpracování druhého dílu populárního filmu Mlčení jehňátek odkládá na rok 2004. Hra využívající známé licence by se měla pod názvem Hannibal objevit na trhu v jeho prvním čtvrtletí.

  

Hráči se vtělí do role agentky Clarice Starlingové. Základní kostra příběhu je podobná té filmové. Budete čelit těm samým nebezpečím i postavám. Do hry jsou vloženy ovšem nové menší vedlejší příběhy, místa a charaktery, které mají hru oživit a učinit ji jistým způsobem originální. Samozřejmě se také dočkáme o něco více bojových situací. Navíc tvůrci hry načerpali nějakou tu inspiraci i z dalších dvou pokračování (z nichž jedno se odehrává před dějem první knihy).

Žánr hry by se dal popsat jako kombinace ("investigativní") adventury a akce. Podíváte se na známá místa jak z prvního filmu (Washington a okolí Baltimoru) tak i z druhého (Itálie - Florencie a Toskánsko). Setkáte se i se starými známými - chlípným milionářem Masonem Vergerem, nevinnou obětí Catherine Martinovou a dokonce i Buffalo Billem. Narazíte na téměř všechny důležité charaktery celé trilogie.

Více informací naleznete v naší novince.


Související informace (Hannibal):
Homepage hry: http://hanibbal.arxeltribe.com/
Výrobce: Arxel Tribe
Vydavatel: Strategy First
Distribuce v ČR: zatím není znám
Předpokládané datum vydání: 1. čtvrtletí 2004

Zdroj: Blue´s News

Váš názor Další článek: Týden v e-sports - podvody v CS

Témata článku: , , , , , , ,