MMORPG City of Heroes prostřednictvím nových screenů

Do dnešního dne uvolněné screenshoty z připravované MMORPG City of Heroes dnes rozšíříme o další novou čtveřici, na kterých můžete zhlédnout některé lokace či události, které můžete zažít i vy na vlastní kůži v jednom z mnoha superhdinů. V současné době je tento titul ve fázi před závěrečných prací, přesto již její koncept a také grafická stránka mnohé napovídají o její kvalitě. 

 

Když k tomu připočteme zázemí korejské společnosti NCSoft, giganta na poli online her (LineAge či druhý díl LineAge2) a spolupráci se samotným lordem Britishem (Richardem Garriotem), můžeme očekávat velmi zajímavý titul na online scéně. Celá hra se odehrává v jediné metropoli a to ve městě Paragon, které je ohrožováno spoustou zločinců, podivných zmutovaných kreatur, invazí vetřelců a kdoví jaké další havětí.

 

Právě proto jsou tak do města svoláni hrdinové, kteří nabídnou obyvatelům Paragonu pomoc proti všem těmto hrozbám. Hráč bude představovat jednoho z těchto hrdinů, kteří budou plnit s vidinou slávy a bohatství rozličné úkoly nejen v jednotlivých okrajových (a velmi rizikových) zónách. Tento titul, oceněný prestižní cenou E3 za nejlepší multi-playerovou hru výstavy, bude dokončen v průběhu letošního roku.

Související informace (City of Heroes):
Homepage hry: http://www.cityofheroes.com/
Výrobce hry: Cryptic Studios
Distributor hry: NCSoft
Distribuce v ČR: ?
Předpokládané datum vydání: Rok 2004

Zdroj: RPG Vault

Váš názor Další článek: Nový týden: máme preview hry DOOM 3... fakt!

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,