MMORPG Guild Wars bude dostupné v ČR i na Slovensku!

V našem nedávném preview jsme vás jistě navnadili na MMORPG Guild Wars, které si ovšem doposud nenašlo svého českého vydavatele. To je však již minulostí - společnost CD Projekt k radosti všech hráčů krevní skupiny RPG+ oznámila, že se o distribuci Guild Wars u nás postará právě ona.

Očekávaná hra Guild Wars bude dostupná také v Česku a na Slovensku. Jedná se o první MMORPG svého druhu, které nevyžaduje měsíční poplatky. Vydavatelem tohoto titulu je firma NCsoft, známý autor hitů City of Heroes a Lineage II. Společnost CD Projekt zajistí českým a slovenským fandům anglickou verzi hry v česko-slovenské krabici a s referenční kartou v obou jazycích za velmi atraktivní cenu 999,- Kč/1299,- Sk.

Distribuci Guild Wars v ČR a na Slovensku bude zajišťovat společnost CD Projekt. Hru si můžete předobjednat na stránce www.cdprojekt.cz. Podrobnosti zveřejníme již brzy.

    

Vizuální stránka hry vypadá skvěle * David a dva Goliášové * Seznamte se; to je mazlík

Uvidíme však, jak to dopadne s datem vydání. Z ničeho nemáme tak velkou obavu, jako z toho, kdy se GW konečně objeví na pultech obchodů... Detailnějších informací bychom se měli dočkat již brzy. Vy ale neváhejte a na českou premiéru hry se pořádně připravte; nápomocno vám může být i zmíněné preview, v němž najdete všechna potřebná fakta o hře.

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: Causa Game Page: Co říká Rada

Témata článku: , , , , , , ,